STRIIMI: Kirjanpidon ajankohtaisaamupäivä

Ilmoittaudu viimeistään 2.12.2020
Kouluttaja: Teija Kerbs, Kirjanpidon asiantuntija Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Kirjanpitäjät ja taloushallinnon ammattilaiset

Tietojen päivitys on nopea ja tehokas tapa välttää virheitä ja löytää uusia mahdollisuuksia!
Tiiviissä koulutustilaisuudessa päivität tietosi ja varmistat, että hallitset muuttuvien käytäntöjen soveltamisen työssäsi.

Kirjanpidon asiantuntijana Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarista.

Ilmoittauduthan 2.12. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Perintä
-missä ajassa, millaisia kuluja voi laskuttaa

Saadut avustukset
-mihin erään kirjataan eri tahoilta saatuja tukia ja avustuksia

Eläkevakuutusmaksut, työttömyysvakuutusmaksu
-miten kirjaan, tulevat muutokset

Korotetut poistot
-seuranta sekä ilmoittaminen tilinpäätöksessä ja veroilmoituksella

Kirjanpitolautakunnan uusimmat kannanotot

Miten taseen eri omaisuus-, pääoma- tai velkaerien osalta esitetään tai arvostetaan

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 365,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 465,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

08.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
09.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00 tilaisuus päättyy

Teija Kerbs, Kirjanpidon asiantuntija Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.