STRIIMI: Käyttöomaisuuden poistot – kirjanpidossa ja verotuksessa

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 8.6.2020
Kouluttaja: Teija Kerbs ja Jukka Koivumäki
Kenelle Taloushallinnon henkilöille, joiden tulee työssään osata johtaa veroilmoitustiedot kirjanpidosta.

Suosittu kampanjamme jatkuu koko kevään ajan! Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 16.6. saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.

Tiivis paketti soveltuu kaikille taloushallinnon henkilöille, joiden tulee työssään osata johtaa veroilmoitustiedot kirjanpidosta.Mitkä pitkävaikutteiset hankinnat kirjataan taseen pysyviin vastaaviin? Miten suunnitelman mukaiset poistot sovitetaan yhteen verotuspoistojen kanssa? Miten uusi kirjanpitolaki vaikuttaa poistoihin? Miten hyllypoistoja seurataan? Miten pysyvien vastaavien myyntivoitot tai -tappiot käsitellään kirjanpidossa ja verotuksessa?

Käyttöomaisuuden poistot – kirjanpidossa ja verotuksessa -koulutus sisältää useita käytännön esimerkkejä eri veroilmoituslomakkeilla annettavista tiedoista.

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.
Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

8.45 Yhteyden avaus

9.00 Pysyvät vastaavat
-aineettomat hyödykkeet
-aineelliset hyödykkeet
-sijoitukset

Poistot ja arvonalentumiset
-poistoerot
-hyllypoistot
-arvonalentumiset kirjanpidossa ja verotuksessa
-verolainsäädännön mahdollisista muutoksista aiheutuvat   toimenpiteet

Pysyvien vastaavien myynti
-myyntivoiton ja -tappion kirjaus
-yksinkertaistettu menettely verotuksessa

Pienen kirjanpitovelvollisen helpotukset
-EVL:n poistomenettely
-tilinpäätöksessä ilmoitettavat tiedot
-toiminnan laajentuminen

12.00 Tilaisuus päättyy

Jäsenetuhinta 395 €
Hinta 495 €
Hintoihin lisätään alv 24%.

Tarjous näistä hinnoista -50% 16.6. asti. Lisää kassalla koodi: k2eta
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja tallenne (katsottavissa 1 vko).

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Kirjanpidon asiantuntija, Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.

Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari

Hall. maist. Jukka Koivumäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntijana. Hän on vuoden 2012 alusta lähtien KauppakamariTiedon Vero-teoksen kirjoittaja. Hänellä on pitkä kokemus tilitoimistoalalta ja verohallinnosta.

Koivumäki on kirjoittanut Hannele Lindforsin kanssa teokset Pk-yrityksen taloushallinto käytännönläheisesti (2012) ja Tilinpäätöksestä veroilmoitukseen käytännönläheisesti (2011, 2014).