STRIIMI: Kansainvälisen arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsaus

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 18.5.2020
Kouluttaja: Joonas Paavolainen

Suosittu kampanjamme jatkuu koko kevään ajan! Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 1.6. saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.

Tunnetko kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan arvonlisäverotusta koskevat haasteet?

Kansainvälisen arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsauksessa käsitellään kansainvälisen arvonlisäverotuksen uudistuksia ja erityiskysymyksiä käytännönläheisesti. Koulutuksen jälkeen ymmärrät muun muassa EU-tavarakaupan perussäännöt ja ongelmatilanteet.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Näin ilmoittaudut striimiin:

Ilmoittaudu koulutukseen ja siirry ostoskoriin. Valitse striimi-vaihtoehto täyttäessäsi osallistujan tiedot. Muista valita kauppakamarijäsenyytesi alasvetovalikosta.

8.45 Yhteyden avaus

09.00 Kansainvälinen tavarakauppa
-Yhteisömyynnit ja –hankinnat
-Viennit ja tuonnit
-Tavaroiden myynti asennettuna

Tavaroiden ketjukauppa
-Kolmikantakaupan erityissäännökset
-Muut ketjukaupan tilanteet

Kansainvälinen palvelukauppa
-Palvelun luonteen selvittäminen
-Myyntimaan määräytyminen
-Alihankkijan palvelusuoritukset

Kansainvälinen kauppa ja kirjanpito
-Laskumerkintävaatimukset
-Käännetty verovelvollisuus
-Arvonlisäveron raportointi ja virheellistä raportointia koskevat   sanktiot
-Ulkomaalaispalautusmenettely

Verohallinnon kansainvälisen tavarakaupan ja palvelukaupan uudet ohjeet

12.00 Tilaisuus päättyy

JÄSENETUHINTA 395 €
HINTA 495 €

Tarjous näistä hinnoista -50% 1.6. asti. Lisää kassalla koodi: k2eta.
Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja tallenne (katsottavissa 1 vko).

Joonas Paavolainen, Tax Manager KPMG OY