Kansainvälisen arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsaus | striimi

Aika: 28.5.2021 klo 8:45 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 26.5.2021
Kouluttaja: Joonas Paavolainen, Tax Manager KPMG OY
Kenelle Kansainvälistä tavara- ja palvelukaupan arvonlisäverotusta työssään käsitteleville.

Tunnetko kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan arvonlisäverotusta koskevat haasteet?

Kansainvälisen arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsauksessa käsitellään kansainvälisen arvonlisäverotuksen uudistuksia ja erityiskysymyksiä käytännönläheisesti. Koulutuksen jälkeen ymmärrät muun muassa EU-tavarakaupan perussäännöt ja ongelmatilanteet.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 26.5. mennessä tästä tai ep@kauppakamari.fi

Autan sinua koulutusasioissa!
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, p. 0400 568 900, heidi.sikkila@kauppakamari.fi

Kansainvälinen tavarakauppa

• Yhteisömyynnit ja –hankinnat
  • Viennit ja tuonnit
  • Tavaroiden myynti asennettuna

Tavaroiden ketjukauppa

• Kolmikantakaupan erityissäännökset
  • Muut ketjukaupan tilanteet

Kansainvälinen palvelukauppa

• Palvelun luonteen selvittäminen
  • Myyntimaan määräytyminen
  • Alihankkijan palvelusuoritukset

Kansainvälinen kauppa ja kirjanpito

• Laskumerkintävaatimukset
  • Käännetty verovelvollisuus
  • Arvonlisäveron raportointi ja virheellistä raportointia koskevat sanktiot
  • Ulkomaalaispalautusmenettely

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 395,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 495,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa