STRIIMI: Kannattava Hinnoittelu ja Myynti

Ilmoittaudu viimeistään 4.11.2020
Kouluttaja: Mikko Mäntyneva
Kenelle Myynnnin ja markkinoinnin johtajille

Helsingin seudun kauppakamarin valmennuspäivä yhdistää kannattavuustarkastelun ja taloudellisen näkökulman perinteiseen myyntiin ja markkinointiin.

Päivän teemoja ovat

– kannattavat ja arvokkaat asiakkuudet
– tuoteportfolion kannattava hallinta
– kannattava hinnoittelu
– markkinoinnin talousohjaus ja tunnusluvut
– myynnin ja markkinoinnin kannattavuuden parantaminen.

Kannattavuus on pitkäjänteisen liiketoiminnan keskeinen edellytys.  Hinnoittelu on yrityksen kannattavuuden kannalta tärkeä tekijä

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 4.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

8.45 Ilmoittautuminen

09.00 Kannattava Hinnoittelu ja Myynti

Kannattavat ja arvokkaat asiakkuudet

Tuoteportfolion kannattava hallinta

Kannattava hinnoittelu

Myynnin ja markkinoinnin talousohjaus ja tunnusluvut

Myynnin ja markkinoinnin kannattavuuden parantaminen

15.30 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 495€ + alv 24%
Normaalihinta 695€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali,
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

8.45 Ilmoittautuminen
09.00 Koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00 lounastauko
14.00 tauko
15.30 Tilaisuus päättyy

Mikko Mäntyneva FT, KTL MCS-Management Consulting Services Oy

FT, KTL Mikko Mäntyneva on liiketoiminnan kehittämisen yliopettaja, kouluttaja, puhuja ja tietokirjailija. Hänellä on kolmen vuosikymmenen kokemus niin liike- kuin muunkin toiminnan kehittämisestä eri toimialoja edustavissa organisaatioissa. Hänen keskeisiä osaamisalueitaan ovat asiakaslähtöinen liiketoiminta, B2B-myynti, tuottavuuden parantaminen (Lean) ja projektitoiminnan kehittäminen. Mäntyneva on kouluttanut viime vuosien aikana yli tuhat (Key) Account Manageria ja myyntipäällikköä.

Mäntyneva on koulutukseltaan kauppatieteiden lisensiaatti (markkinointi) ja filosofian tohtori. Tohtoriksi Mäntyneva väitteli asiakkuusosaamisen kehittämisestä suomalaisissa yrityksissä.

Lisäksi hän on kirjoittanut viisi asiakkuuksia, myyntiä, markkinointia, kasvua ja projektitoimintaa käsittelevää kirjaa. Kauppakamarin Kustannuksen julkaisemana Mäntynevalta on aikaisemmin ilmestynyt teokset Hallittu projekti – Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen (2016) ja Kasvua innovaatioista (2012)Häneltä ilmestyy keväällä 2019 teos Key Account Management – kasvata yrityksesi avainasiakkuuksia.