STRIIMI: Kannattava Hinnoittelu ja Myynti

Ilmoittaudu viimeistään 4.11.2020
Kouluttaja: Mikko Mäntyneva FT, KTL MCS-Management Consulting Services Oy
Kenelle Myytävien tuotteiden/ palveluiden hinnoittelijoille

Helsingin seudun kauppakamarin valmennuksen aikana tunnistetaan keinoja ja työkaluja parantaa myynnin ja markkinoinnin kokonaiskannattavuutta.

Tavoitteena on, että osallistujat lisäävät omaa aihepiiriin liittyvää osaamistaan ja pystyvät siten parantamaan koko yritystoiminnan kannattavuutta. Hinnoittelun vaikutus myynnin ja markkinoinnin kannattavuuteen on merkittävä. Koulutuspäivän aikana läpikäydään sekä hinnoittelua että muita myynnin ja markkinoinnin kannattavuuteen keskeisesti vaikuttavia näkökulmia. Kannattavuuteen vaikuttaa moni eri näkökulma. Näitä näkökulmia yhdistelemällä ja niiden kokonaisvaikutus huomioiden kannattavuutta on mahdollista parantaa.

Kannattavuus on pitkäjänteisen liiketoiminnan keskeinen edellytys ja hinnoittelu on yrityksen kannattavuuden kannalta tärkeä tekijä.

Tervetuloa koulutukseen!

Kannattava Hinnoittelu ja Myynti

• Kannattavat ja arvokkaat asiakkuudet
  • Tuoteportfolion kannattava hallinta
  • Kannattava hinnoittelu
  • Myynnin ja markkinoinnin talousohjaus ja tunnusluvut
  • Myynnin ja markkinoinnin kannattavuuden parantaminen

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 495€ + alv 24%
Normaalihinta 695€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

8.45  Ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
09.00 Koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00-12.30 lounastauko
14.00 tauko
15.30 Tilaisuus päättyy

Mikko Mäntyneva FT, KTL MCS-Management Consulting Services Oy

FT, KTL Mikko Mäntyneva on liiketoiminnan kehittämisen yliopettaja, kouluttaja, puhuja ja tietokirjailija. Hänellä on kolmen vuosikymmenen kokemus niin liike- kuin muunkin toiminnan kehittämisestä eri toimialoja edustavissa organisaatioissa. Hänen keskeisiä osaamisalueitaan ovat asiakaslähtöinen liiketoiminta, B2B-myynti, tuottavuuden parantaminen (Lean) ja projektitoiminnan kehittäminen. Mäntyneva on kouluttanut viime vuosien aikana yli tuhat (Key) Account Manageria ja myyntipäällikköä.

Mäntyneva on koulutukseltaan kauppatieteiden lisensiaatti (markkinointi) ja filosofian tohtori. Tohtoriksi Mäntyneva väitteli asiakkuusosaamisen kehittämisestä suomalaisissa yrityksissä.

Lisäksi hän on kirjoittanut viisi asiakkuuksia, myyntiä, markkinointia, kasvua ja projektitoimintaa käsittelevää kirjaa. Kauppakamarin Kustannuksen julkaisemana Mäntynevalta on aikaisemmin ilmestynyt teokset Hallittu projekti – Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen (2016) ja Kasvua innovaatioista (2012)Häneltä ilmestyy keväällä 2019 teos Key Account Management – kasvata yrityksesi avainasiakkuuksia.