STRIIMI: Johtamisen Ajankohtaispäivä

Ilmoittaudu viimeistään 30.10.2020
Kouluttaja: Juho Romakkaniemi, Noora Fagerström, Sami Itani ja Jesse Maula
Kenelle johtajilla ja päälliköille

Johtamisen ajankohtaispäivässä kuullaan jälleen valovoimaisia puhujia ja hienoja kasvutarinoita! Luvassa loistava kattaus upeita tarinoita, ideoita ja verkostoja!

Voit osallistua paikan päälle Helsinkiin tai etäyhteydellä siellä missä olet!

Mukana ovat tällä kertaa mm. KTT, ex-kymmenottelija ja toimitusjohtaja Sami Itani kertomassa huippujohtamisen eväistä. Lisäksi kuulemme Ideanin kasvutarinan perustajiin kuuluvan Jesse Maulan johtamis- ja designkokemuksia mm. Piilaaksosta, missä rakennetaan kilvan design-lähtöisiä organisaatioita – Jesse valottaa designin roolia organisaation strategisena resurssina ja johtajien työkaluna. Palkittu kasvuyritysjohtaja Noora Fagerström, Jungle Juice Barin perustaja, kertoo puolestaan upean tarinansa rohkeudesta, sinnikkyydestä ja yrittäjyydestä.

Kuulemme myös Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen katsauksen yritysten johtamisen nykytilaan ja tuleviin haasteisiin.

Päivän aikana julkistetaan myös Ilmianna Vuoden 2020 Hyvä Johtaja finalistit ja voittajat.

Tämä koulutus kuuluu Johtamisen sertifikaattiin, jonka suoritettuasi saat diplomin ja digitaalisen tunnisteen.

Kokemuksia Johtamisen ajankohtaispäivästä:

• Loistava päivä! Kaikki puhuivat omasta kokemuksestaan.
  • Onnistuin verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa.
  • Tasokkaat esiintyjät ja hyvä sisältö.
  • Monipuolinen! Persoonalliset luennoitsijat, oman alueensa hyvät asiantuntijat
  • Erinomaiset puhujat, aiheita käsitelty monipuolisesti, järjestelyt hoidettu hyvin, viihtyisä paikka

Ilmoittauduthan 2.11. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Ohjelma:

11.00 Lounas
11.45 Tervetuloa mukaan Johtamisen ajankohtaispäivään & livelähetykseen
juontajana toimittaja Peter Nyman
Aidosti humaanin johtamisen ja voiton maksimoinnin ristiriidan sovittaminenyrityselämässä
KTT, toimitusjohtaja Sami Itani, Adecco Oy

12.30 Design ja johtaminen – kokemuksia Piilaakson kasvuyrityksistä
Toimitusjohtaja Jesse Maula, Avidly Oyj

13.00 Johtamisen ja yritysten nykytilanne ja tulevat haasteet
toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi, Keskuskauppakamari

13.30 Vuoden 2020 Hyvä Johtaja finalistit ja voittajan julkistaminen

14.15 Jungle Juice Bar – kasvutarina sinnikkyydestä & yrittäjyydestä
Perustaja,  Hallituksen jäsen Noora Fagerström, Jungle Juice Bar

TAUKO

14.50 Strategia arkeen OKR-mallilla
toimitusjohtaja Henri Sora, Labroc Oy

15.30 Johtaminen kriisin keskellä
Johtaja Erja Sankari, Nokia Oyj
Vinkit jatkoon – kohti uusia mahdollisuuksia

16.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä.

Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Jäsenetuhinta 390€ + alv 24%
Normaalihinta 590€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali,
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Juho Romakkaniemi
Toimitusjohtaja, Keskuskauppakamari

Sami Itani
Toimitusjohtaja, KTT, Adecco Oy

Sami Itani on Suomen Urheiluliiton puheenjohtaja, kauppatieteiden tohtori ja kaksinkertainen kymmenottelun Suomen mestari. Tammikuussa 2020 hänet nimitettin Adecco-konsernin toimitusjohtajaksi ja valittiin Talouselämä-lehden Suomen Top 35 Under 35 -johtajalistalle.

Jesse Maula
Toimitusjohtaja, Avidly Oyj

Maula siirtyi vuoden 2020 alussa Avidlyn toimitusjohtajaksi Idean Enterprises -konsernista, jossa hän on yksi perustajista ja toiminut useissa eri johtotehtävissä, viimeksi design-johtajania. Tässä tehtävässä hän on vastannut muun muassa Ideanin 12 designstudion toiminnasta Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Maula on erikoistunut digitaaliseen palvelumuotoiluun ja johtamiseen. Hän on asunut viimeiset kuusi vuotta Piilaaksossa ja tehnyt satoja designprojekteja maailman johtavien organisaatioiden, kuten IBM:n, Facebookin ja 23&Me:n kanssa. Jesse on ollut rakentamassa monia yrityksiä desing-lähtöisiksi. Hän on myös käynyt omakohtaisesti läpi design-alan yrityskaupan, kun Idean myytiin CapGeminille vuonna 2017. Hän on julkaissut kirjan Design ja johtaminen v. 2020 yhdessä Hanna Maulan kanssa. Kirjassa käsitellään designin roolia organisaation strategisena resurssina ja johtajien työkaluna.

Noora Fagerström
Perustaja, hallituksen jäsen
Jungle Juice Bar/Smoothie Heaven Oy

Jungle Juice Barin perustaja ja toimitusjohtaja Noora Fagerström valittiin vuoden 2019 Kasvuyritysjohtajaksi ja valinnassa otettiin erityisesti huomioon vastuullisuus – sekä yrityksen vastuullisuus että vastuullinen johtamistyyli.

Kun yritys kasvaa startupista selvästi isommaksi ja alkaa kansainvälistyä, sillä täytyy olla jo erinomainen johtotiimi. Vuoden Kasvuyritysjohtajana palkittu Noora Fagerström perusti yhdessä miehensä kanssa Smoothie Heaven Oy:n eli Jungle Juice Barin vuonna 2010.

Noora Fagerström ei miellä itseään johtajaksi, vaan jalat maassa olevaksi yrittäjäksi ja sparrauskumppaniksi.