STRIIMI: HR-ajokortti® 4.-5.11.2020

Aika: 4.11.2020 klo 8:30 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 2.11.2020
Kouluttaja: Kati Mattinen, Maritta Joki, Hanna Skurnik-Järvinen
Kenelle Koulutus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon työssä aloittaville tai sitä oman työnsä ohella hoitaville henkilöille. Koulutus sopii hyvin esimiehille tehtävistä riippuen.

HR-ajokortti antaa hyvän kokonaiskuvan henkilöstöhallinnon tehtäväkentästä. Koulutuksessa saat tuoreinta tietoa työlainsäädännöstä työsuhteen elinkaari huomioiden, ja perehdyt HR:n perustehtäviin ja rooliin liiketoiminnan kumppanina.

Ohjelmassa muun muassa:

• Työsopimuksen tekeminen ja työsuhteen ehdot
  • Poissaolot, työaika
  • Työsuhteen päättäminen
  • Oikeanlaista osaamista ja asennetta onnistuneilla rekrytoinneilla
  • Työhön perehdyttämisen tärkeys
  • Henkilöstön kehittäminen
  • HR:n tehtävät liiketoiminnan kumppanina sekä asiantuntijana erityisesti palkitsemisessa ja henkilöstön käytön suunnittelussa.

HR-ajokortti® -koulutuksen hyödyt:

• Saat hyvän kokonaiskuvan henkilöstöhallinnossa hoidettavasta tehtäväkentästä
  • Saat hyvän käsityksen HR:n perustehtävistä
  • Saat keskeiset tiedot työnlainsäädännöstä.

Asiantuntijat:
Kati Mattinen,
lakimies, Helsingin seudun kauppakamari
Maritta Joki,
esimies- ja työyhteisövalmentaja, Mentor, Coach, Mentoritas Oy
Hanna Skurnik-Järvinen,
Vice President, Helsinki Airport HR, Finavia Oyj

Kenelle:

Tule kuulemaan erilaisista käytännöistä, ja keskustelemaan omaan yritykseen parhaiten sopivista toimintatavoista!

Ohjelma 1.päivä

Työlainsäädännön perusteet
Työsopimuksen tekeminen ja työsuhteen ehdot

• työsuhteen ehtojen määräytyminen ja muuttaminen
  • tasapuolinen kohtelu ja syrjinnän kiellot
  • työsopimuksen muoto, kesto ja olennaiset ehdot

Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

HR:n rooli ja henkilöstöön liittyvä suunnittelu

• HR:n keskeisiä tehtäviä
    • palkka ja palkitseminen
    • yrityksen strategiaa tukevia hankkeita

Head of HR, Helsinki Airport Hanna Skurnik-Järvinen, Finavia Oyj

—————————————————————————————-

Ohjelma 2.päivä

Työlainsäädännön perusteet
Poissaolot

• sairauspoissaolot
  • vuosiloman ansainta ja antaminen
  • muita vapaita

Työaika

• mikä on työaikaa
  • ylityö

Työsuhteen päättäminen

• henkilökohtaiset perusteet
  • tuotannolliset ja taloudelliset syyt
  • irtisanomismenettely

Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

HR:n perustehtävät
Oikeanlaista osaamista ja asennetta onnistuneilla rekrytoinneilla

• rekrytoinnin onnistumisen edellytykset!
  • rekrytoinnin sudenkuopat – älä putoa!
  • onnistuiko rekrytointi – miten mitataan?
  • miten toimitaan, mitä opitaan, jos menikin pieleen?

Työhön perehdyttämisen tärkeys

• osaaminen ja toiminta osaksi tuloksellista työyhteisöä
  • perehdyttämisen sudenkuopat

Henkilöstön kehittäminen

• yrityksen ydinosaamiset – osaamisalueet näkyviksi
  • palaute – kehittämisen ykkösväline
  • mikä kehittämisessä on kenenkin vastuulla?

Esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentor, coach Maritta Joki, Mentoritas Oy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 750€ + alv 24%
Normaalihinta 950€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma 1.päivä

Vice President, Helsinki Airport HR
Finavia Oyj
Maritta Joki