STRIIMI: Henkilökunta- ja luontoisedut verotuksen näkökulmasta

Aika: 6.10.2020 klo 8:45 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 4.10.2020
Kouluttaja: Tomi Peltomäki Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja, HM Verohallinto
Kenelle Koulutus on tarkoitettu mm. henkilöstö- ja työsuhdeasioista vastaaville, esimiehille ja talouspäälliköille ja -johtajille.

Henkilökunta- ja luontoisedut ovat hyviä kannustimia ja keinoja palkita työntekijöitä. Eduilla tuetaan myös myönteisen työnantajakuvan rakentamista.

Käytännönläheisessä koulutuksessa saat viimeisimmän tiedon henkilökunta- ja luontoiseduista sekä niiden verokohtelusta.

Koulutuksen hyödyt:

• Päivän jälkeen tiedät, mitkä ovat verovapaita henkilökunta- ja luontoisetuja ja millä perustella niitä voidaan antaa.
  • Kuulet verovapauden edellytykset erilaisten etujen käytössä.
  • Saat viimeisintä tietoa uudesta ohjeesta suoraan verohallinnon edustajalta.

Kenelle:

Asiantuntija:
Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja Tomi Peltomäki, Verohallinto

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Ilmoittauduthan 4.10.mennessä tästä TAI amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Henkilökunta- ja luontoisedut verotuksen näkökulmasta
Henkilökuntaetujen verovapauden edellytykset lainsäädännössä sekä verotus- ja oikeuskäytännössä

• työterveydenhuolto, henkilökuntalahjat
  • virkistys- ja harrastustoiminta, liikunta- ja kulttuurisetelit
  • sairaan lapsen hoito, tietoliikenneyhteys
  • työasut, koulutus

Luontoisetujen verotus lainsäädännössä sekä verotus- ja oikeuskäytännössä

• asunto-, auto-, ravinto- ja puhelinedut, työsuhdematkalippu
  • edut, joiden arvoa Verohallinto ei ole vahvistanut

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

jäsenetuhinta 470 € + alv 24 %
normaalihinta 670 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

8.45 Ilmoittautuminen
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00-12.30 lounastauko
13.45 tauko
15.30 Tilaisuus päättyy

Tomi Peltomäki Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja, HM Verohallinto

Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja, HM Tomi Peltomäki, Verohallinto

Tomi Peltomäki työskentelee Verohallinnossa oikaisulautakunnan johtavana puheenjohtajana. Peltomäen ominta alaa ovat henkilöverotus ja ennakkoperintä. Hänet tunnetaan myös ahkerana luennoitsijana ja kirjoittajana. Aiemmin Peltomäki toimi Verohallinnon henkilöverotuksen johtavana asiantuntijana ja vastasi mm. henkilöverotukseen ja ennakkoperintään liittyvien Verohallinnon päätösten esittelystä.