FINANCIAL ASSISTANT – Talousassistentin valmennuspäivä | striimi

Aika: 15.4.2021 klo 8:45 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 13.4.2021
Kouluttaja: Teija Kerbs, Kirjanpidon asiantuntija Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Taloushallintoa työssään käyttäville.

Financial Assistant – Talousassistentin valmennuspäivä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi monipuolisessa talousassistentin tehtävässä.

Valmennuspäivän aikana tarkastellaan mm. taloushallinnon roolia keskeisenä osana yrityksen toimintaa, kirjanpidon peruskäsitteitä, edellytyksiä taloushallinnon jatko-opintoihin sekä vuorovaikutusta taloushallinnon ja liiketoiminnan välillä.

Ohjelmassa:

• Yrityksen taloushallinto
  • Taloudellinen raportointi
  • Ostolaskut ja niiden kirjaukset
  • Laskutus ja myyntireskontra
  • Edustus vai neuvottelu
  • Henkilöstökulut
  • Matkalaskujen käsittely

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 13.4. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Yrityksen taloushallinto

• taloushallinnon osa-alueet
  • yhteistyö tilitoimiston kanssa

Taloudellinen raportointi

• kuukausiraportointi
  • tuloslaskelman ja taseen rakenne
  • tilikauden päätös

Ostolaskut ja niiden kirjaukset

• tositteille asetetut vaatimukset
  • alv-vähennysoikeus
  • kirjausajankohta

Laskutus ja myyntireskontra

• myyntilaskujen merkinnät
  • saatavien perintä
  • luottotappiokirjaukset

Edustus vai neuvottelu

• kohderyhmä tai henkilö
  • käsittely kirjanpidossa

Henkilöstökulut

• yritykselle täysin vähennyskelpoista kulua
  • yksityiskulutukseksi luettavaa

Matkalaskujen käsittely

• matkalaskut kirjanpidon tositteena
  • matkan tarkoitus
  • alv-vähennykset

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 495,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 695,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00 lounastauko
14.00 tauko
15.30 koulutus päättyy

Teija Kerbs, Kirjanpidon asiantuntija Helsingin seudun kauppakamari

Teija Kerbs toimii kirjanpidon asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa. Jäsenyrityksille annettavan neuvonnan lisäksi Kerbsin tehtäviin kuuluu asiakkaiden koulutus taloushallinnon eri osa-alueilla. Kerbs on työskennellyt pitkään erityyppisten yritysten taloushallinnon parissa ja hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.