STRIIMI/Esimies ja työpaikan poissaolot, vuosiloma sekä työaika

Aika: 25.3.2020 klo 8:45 - 15:30
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 24.3.2020
Kouluttaja: Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Koulutus on hyödyllinen kaikille esimiehille.

Esimiestehtävissä toimiville tarkoitetussa koulutuspäivässä käydään käytännönläheisesti ja harjoitusten avulla läpi työaikaan, vuosilomaan ja poissaoloihin liittyviä säännöksiä ja tilanteita.

Koulutuksen aikana tutuksi tulevat muun muassa työaika-asioiden perusteet sekä työnantajan oikeudet ja velvollisuudet työntekijän vuosiloman ja erilaisten poissaolojen yhteydessä.

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Näin ilmoittaudut striimiin
Ilmoittaudu koulutukseen ja siirry ostoskoriin. Valitse striimi-vaihtoehto täyttäessäsi osallistujan tiedot. Muista valita kauppakamarijäsenyytesi alasvetovalikosta.

8.45 Yhteyden avaus

9.00 Erilaisiin poissaoloihin ja työaikaan liittyvät oikeudet ja velvollisuudet esimiehen näkökulmasta

• työaika
    mm. mikä on työaikaa, ylityö ja sen korvaaminen
  • vuosiloma
    loman ansainta, menettelytavat lomaa annettaessa, loman ajankohta, päällekkäiset poissaolot
  • sairauspoissaolot
    ilmoitusvelvollisuus, toimintatavat erilaisissa ongelmatilanteissa, pitkät työkyvyttömyydet
  • perhevapaat ja muut työsuhdevapaat
    ilmoitusvelvollisuus, oikeus vapaisiin, työsuhde-etuudet, työsuhdeturva

15.30 Tilaisuus päättyy

JÄSENETUHINTA 470,00 € (+alv 24 %, 112,80 €)
HINTA 670,00 € (+alv 24 %, 160,80 €)

Kati Mattinen

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Lisäksi Mattinen on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”