ePRIVACY & GDPR – tietosuoja ja sähköinen viestintä | striimi

Aika: 25.5.2021 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 21.5.2021
Kouluttaja: Markus Myhrberg Asianajaja, partner Asianajotoimisto Lexia
Kenelle Tietosuoja-asioiden, viestinnän, markkinoinnin ja myynnin parissa työskenteleville.

Miltä näyttää tietosuojan ja sähköisen viestinnän tietosuojan nykyinen ja tuleva sääntely?

GDPR:n ja tietosuojalain lisäksi monet muut lait ja ohjeistukset vaikuttavat tietosuojakäytäntöihin. Lisäksi Euroopan unionissa valmisteilla oleva sähköisen viestinnän tietosuoja-asetus eli ePrivacy-asetus tuo uusia vaatimuksia erityisesti yritysten sähköiseen viestintään ja markkinointiin. ePrivacy-asetuksen valmistelun aikana on jo myös saatu uutta oikeuskäytäntöä tietosuoja-asioihin liittyen.

Koulutuksessa perehdyt mm.

• tietosuojan sääntely-ympäristöön
  • henkilötietojen käsittelyyn ja hyödyntämiseen
  • tietojen käsittelyperusteisiin ja tietojen elinkaareen
  • rekisteröidyn oikeuksiin ja menettelyihin tietoturvaloukkausten osalta
  • viimeaikaisiin viranomaisratkaisuihin
  • sähköisen suoramarkkinoinnin sääntelyyn
  • evästeiden käyttöön
  • tulevaan ePrivacy-asetukseen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 21.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Tietosuojan sääntely-ympäristö

Henkilötietojen käsittely ja hyödyntäminen

Tietosuojadokumentaatio ja toimintatavat

Rekisteröidyn oikeudet

Sähköisen suoramarkkinoinnin sääntely

Case-esimerkkejä

Sähköisen suoramarkkinoinnin sääntely

Evästeet ja muut tekniset seurantakeinot

Tuleva ePrivacy-asetus

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 410,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 520,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
09.00 koulutus alkaa
10.00 tauko
11.00 tauko
12.00 koulutus päättyy

Markus Myhrberg, asianajaja, partner Asianajotoimisto Lexia

Markus johtaa Immateriaalioikeus, tavaramerkit, markkinointioikeus, tietosuoja ja -turva -tiimiä Asianajotoimisto Lexiassa. Hänen erikoisalueensa on teollisuudenaloilla, joissa immateriaalioikeudet ovat suuressa roolissa. Näihin kuuluvat ohjelmateollisuus, media ja viihde, markkinointi, luova teollisuus ja muut innovatiiviset alat kuten Cleantech ja mobiiliteollisuus. Hän neuvoo asiakkaita myös markkinointiin ja yhtiölakiin, yksityisyydensuojaan ja sopimuksiin, erityisesti pääomasijoittamiseen ja crowdfundingiin, liittyvissä kysymyksissä.