STRIIMI: ”Ei tästä mitään tule” – alisuoriutuminen työssä

Ilmoittaudu viimeistään 4.11.2020
Kouluttaja: Nikolas Elomaa Johtaja, varatuomari Työeläkevakuuttajat TELA ry
Kenelle Esimiehille ja henkilöstöpäälliköille

Alisuoriutuminen työpaikalla on yleistä. Alisuoriutumisen käsittely taas esimiestoiminnan, henkilöstöhallinnon tai työoikeuden kannalta ei ole aina helppoa. Kuitenkin alisuoriutuminen kuluttaa monella tavalla koko työyhteisöä ja ongelma pitäisi kyetä ratkaisemaan.

Koulutuksessa tarkastellaan alisuoriutumisen käsitettä ja keinoja puuttua asiaan erityisesti työoikeudellisesta näkökulmasta.

Koulutuksessa kuulet mm.:

• mitä on alisuoriutuminen työssä
  • mistä alisuoriutuminen johtuu, työntekijästä vai onko kyse johtamisongelmasta
  • miksi alisuoriutumiseen pitää puuttua ajoissa ja miten se tehdään
  • työsuhteen päättäminen alisuoriutumisen perusteella – miten ja mitä syytä ottaa huomioon

Asiantuntija:
Johtaja Nikolas Elomaa, Työeläkevakuuttajat, TELA ry.

Ilmoittauduthan 4.11. 2020 tästä TAI
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

”Ei tästä mitään tule” – alisuoriutuminen työssä

• mitä on alisuoriutuminen työssä
  • mistä alisuoriutuminen johtuu, työntekijästä vai onko kyse johtamisongelmasta?
  • miksi alisuoriutumiseen pitää puuttua ajoissa ja miten se tehdään?
  • alisuoriutumisen syy on välttämätöntä selvittää, jotta voidaan käyttää oikeita keinoja ongelmaan
  • työntekijästä johtuva alisuoriutuminen  työoikeudellisesti arvioiden

jäsenetuhinta 390 € + alv 24 %
normaalihinta 490 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

8.45 Ilmoittautuminen
9.00 Koulutus alkaa