Edustus-, markkinointi- ja henkilöstökulut arvonlisäverotuksessa | striimi

Aika: 11.2.2021 klo 8:45 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 9.2.2021
Kouluttaja: Juha Laitinen, PricewaterhouseCoopers Oy
Kenelle Arvonlisäverotuksen parissa työskenteleville

Yritysten taloushallinnon henkilöstöllä on oltava päivitetty tieto arvonlisäverotuksessa vähennyskelpoisten  ja henkilökuntakulujen sekä henkilökuntaetujen viimeisimmistä tulkinnoista.

Edustus-, markkinointi- ja henkilöstökulut arvonlisäverotuksessa -koulutuksessa perehdytään edustus- ja markkinointikulujen väliseen rajanvetoon – mikä on vähennyskelpoista ja mikä vähennyskelvotonta!

Aamupäivän kestävässä koulutuksessa käsitellään myös kattavasti henkilökuntakulujen, kuten merkkipäivälahjoista, virkistystilaisuuksista, työpaikkaliikunnasta, työmatkoista, työsuhdeautoista ja kotiliittymistä aiheutuneiden kulujen vähennysoikeutta.

Koulutuksen jälkeen tiedät, mitkä ovat vähennyskelpoisten myynninedistämis- ja henkilökuntakulujen sekä henkilökuntaetujen viimeisimmät tulkinnat.

Ilmoittauduthan 9.2. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Arvonlisäveron vähennysoikeuden yleiset edellytykset

Vähennysoikeuden rajoitukset

Henkilökuntakulujen alv-käsittely

Markkinoinnin ja edustuksen välinen rajanveto

Kanta-asiakasjärjestelmien eksoottinen arvonlisäverotus

Osallistujapalautetta aiemmista koulutuksista:

• Hienoa, kun sai vastauksia niihin alv-kysymyksiin joita on itse pohtinut ja miettinyt. Nyt on varmuutta enemmän, kun työskentelen näiden asioiden parissa.
  • Parasta antia oli ALV:n tärkeimpien periaatteiden läpikäyminen ja asiantuntijan monet konkreettiset esimerkit.
  • Aivan mahtava vetäjä ja antoisa koulutus. Mukaansatempaava tapa kertoa asioita ja sopivasti huumorilla maustettua puhetta, että jopa Arvolisäverokysymykset muuttuivat mielenkiintoiseksi!

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä.

Jäsenetuhinta 395,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 495,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 Ilmoittautuminen
9.00 Koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00 Koulutus päättyy

Juha Laitinen, osakas ja OTK, PricewaterhouseCoopers Oy:stä.

Juha Laitinen toimii asiantuntijana PwC:n välillisen verotuksen ryhmässä. Hän on konsultoinut yrityksiä ja muita yhteisöjä mukaan lukien julkisyhteisöt arvonlisäverotuksessa jo 25 vuoden ajan ja hän on alansa kokeneimpia neuvonantajia Suomessa. Juha on toiminut asiantuntijana lukuisissa transaktioissa ja toiminnan uudelleenjärjestelyissä. Hän on myös toiminut kouluttajana vuosien ajan sekä esiintyy säännöllisesti sekä kotimaisissa että kansainvälisissä seminaareissa.