STRIIMI: Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifiointiohjelma

Aika: 26.1.2021 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 22.1.2021
Kenelle Digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan parissa työskenteleville.

IAB Finlandin Suomen markkinoille kehitetty ja 2020 päivitetty sertifiointikokonaisuus on tarkoitettu kaikille digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan parissa työskenteleville, asemasta riippumatta. Voit siis olla markkinoinnista tai mainonnasta vastaava, koordinaattori tai assistentti, myyntipäällikkö, mediamanageri, viestintäpäällikkö tai -koordinaattori tai vaikka projektijohtaja. Digitaalisen markkinoinnin muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi vaaditaan alan ammattilaisilta jatkuvaa ammattitaidon ja tietotason ylläpitämistä. IAB Finlandin sertifikaattiohjelman avulla varmistat, että oma ja työyhteisösi digimarkkinoinnin osaaminen pysyy tämän päivän kilpailussa mukana.

Mistä sertifiointiohjelma koostuu?

• Esittelyaamupäivä (9.00-12.00).
  • Kuuden viikon omatoiminen opiskelujakso, yhteensä noin 35-40 tuntia
  • Opiskelumateriaali
  • Harjoituskysymykset
  • Koe
  • Diplomi kokeen läpäisseille

Sertifikaatin sisältö
Itseopiskelumateriaali koostuu 16 moduulista ja niiden sisällössä käsitellään seuraavia osa-alueita: Markkinointimallit ja kohderyhmien määrittely, digitaaliset kanavat ja digimarkkina, digitaalinen mediamarkkina ja digiekosysteemi, tilaajan / ostajan rooli digiekosysteemissa. Näiden lisäksi mukana on asiaa muun muassa markkinointilainsäädännöstä ja GDPR:stä. Koko opiskelumateriaali on suomeksi ja räätälöity vastaamaan Suomen markkinaa.

Ohjelma tehdään yhteistyössä IAB:n kanssa. IAB:n jäsenet osallistuvat tilaisuuteen jäsenetuhinnalla.

Ilmoittauduthan 22.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Itseopiskeluna seuraavat moduulit:

1. MARKKINAKATSAUS & TRENDIT – MISTÄ NYT PUHUTAAN?

2. DIGITAALISET MEDIAT OSANA KULUTTAJAN OSTOPROSESSIA SEKÄ ASIAKASYMMÄRRYKSEN TÄRKEYS

• Kuluttajan ostoprosessi

• Hinnoittelu ja mediamatematiikka

KOETILAISUUS – suoritetaan etänä

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 850,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 1 250,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Käynnistäminen ja aloitus 26.1.2021 klo 9.00-12.00

Kuuden viikon omatoiminen opiskelujakso, yhteensä noin 35-40 tuntia