STRIIMI: Dataa koskeva sääntely

Ilmoittaudu

Aika: 28.5.2020 klo 9:00 - 12:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 27.5.2020
Kouluttaja: Iiro Nurminen, Sara Tuomala, Mika Lahtinen
Kenelle Heille, jotka haluavat varmistaa, että omassa organisaatiossa kerätään, käytetään, suojataan ja jaetaan dataa säädösten mukaisesti. Myös juristeille, jotka kaipaavat selkeää kokonaiskuvaa dataa koskevan sääntelyn nykytilanteesta.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.
Suosittu kampanjamme jatkuu koko kevään ajan! Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 1.6. saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.

 

Datasta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista puhutaan kaikkialla. Dataan liittyy paljon liiketoimintamahdollisuuksia, mutta datan keräämiseen, jakamiseen ja käyttöön liittyy myös juridisia riskejä. Tässä koulutuksessa saat hyvän yleiskäsityksen dataa koskevasta lainsäädännöstä. Säädösten tunteminen auttaa välttämään datan hyödyntämiseen liittyvät juridiset sudenkuopat. Tilaisuudessa perehdytään mm. seuraaviin teemoihin:

  • kuka omistaa datan ja miten sitä voi suojata
  • miten analytiikkatietoa saa hyödyntää
  • millaista tietoa yritys saa kerätä
  • miten tietoa saa jakaa
  • miten suojata liikesalaisuuksia koskevaa tietoa.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat varmistaa, että omassa organisaatiossa kerätään, käytetään, suojataan ja jaetaan dataa säädösten mukaisesti. Tilaisuus sopii myös juristeille, jotka kaipaavat selkeää kokonaiskuvaa dataa koskevan sääntelyn nykytilanteesta.

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Näin ilmoittaudut striimiin:

Ilmoittaudu koulutukseen ja siirry ostoskoriin. Valitse striimi-vaihtoehto täyttäessäsi osallistujan tiedot. Muista valita kauppakamarijäsenyytesi alasvetovalikosta.

Sisältö

8.45 Yhteyden avaus

09.00-10.45 Tiedon omistajuus
-Kuka omistaa datan?
-Miten tietoa voi suojata?
-Tietokantojen suoja
-Käyttöoikeudet dataan ja tyypilliset sopimusehdot niihin liittyen
Senio Associate Iiro Nurminen, Dottir Attorneys Ltd
Partner Sara Tuomala, Dottir Attorneys Ltd

Liikesalaisuudet ja tiedon salassapito
-Lainsäädännöstä johtuva liikesalaisuuksien suoja
-Salassapitosopimukset
Lakimies Mika Lahtinen, Helsingin seudun kauppakamari

11.00 Tiedon kerääminen, käyttäminen ja jakaminen
-Datan keräämiseen, käyttämiseen ja jakamiseen liittyvät   mahdollisuudet ja rajoitukset
-GDPR:n ja muun tietosuojasääntelyn asettamat reunaehdot   henkilötiedon käsittelylle
-Tyypilliset sopimuksista johtuvat oikeudet ja velvollisuudet
-DPA:t (data processing agreements)
-Analytiikkatiedon hyödyntäminen (henkilötiedot vs. anonyymi   tieto)
Senior Associate Iiro Nurminen, Dottir Attorneys Ltd
Partner Sara Tuomala, Dottir Attorneys Ltd

12.00 Tilaisuus päättyy

Hinta

JÄSENETUHINTA 410 €
HINTA 520 €

Tarjous näistä hinnoista -50% 1.6. asti. Lisää kassalla koodi: k2eta
Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja tallenne (katsottavissa 1 vko).


Iiro Nurminen
Senior Associate
Dottir Asianajotoimisto Oy

Sara Tuomala
Partner
Dottir Asianajotoimisto Oy
Lakimies Mika Lahtinen

OTK, varatuomari Mika Lahtinen toimii Helsingin seudun kauppakamarissa lakimiehenä ja neuvoo kauppakamarin jäseniä työoikeudellisissa asioissa, sekä sopimus- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Mikalla on usean vuoden kokemus osaamiseensa liittyvien asioiden hoitamisesta sekä kouluttamisesta.

 

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.