STRIIMI: Dataa koskeva sääntely

Aika: 26.10.2020 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 23.10.2020
Kouluttaja: Mika Lahtinen, Iiro Nurminen, Kristina Kotro
Kenelle Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat varmistaa, että omassa organisaatiossa kerätään, käytetään, suojataan ja jaetaan dataa säädösten mukaisesti.

Datasta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista puhutaan kaikkialla. Dataan liittyy paljon liiketoimintamahdollisuuksia, mutta datan keräämiseen, jakamiseen ja käyttöön liittyy myös juridisia riskejä.

Tässä koulutuksessa saat hyvän yleiskäsityksen dataa koskevasta lainsäädännöstä. Säädösten tunteminen auttaa välttämään datan hyödyntämiseen liittyvät juridiset sudenkuopat.

Koulutuksessa perehdytään mm. teemoihin:

• kuka omistaa datan ja miten sitä voi suojata
  • miten analytiikkatietoa saa hyödyntää
  • millaista tietoa yritys saa kerätä
  • miten tietoa saa jakaa
  • miten suojata liikesalaisuuksia koskevaa tietoa.

Ilmoittauduthan 23.10. mennessä tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Tiedon omistajuus

• Kuka omistaa datan?
  • Miten tietoa voi suojata?
  • Tietokantojen suoja
  • Käyttöoikeudet dataan ja tyypilliset sopimusehdot niihin liittyen

Senior Associate Iiro Nurminen, Dottir Attorneys Ltd
Senior Associate, CIPP/E Kristina Kotro, Dottir Attorneys Ltd

Liikesalaisuudet ja tiedon salassapito

• Lainsäädännöstä johtuva liikesalaisuuksien suoja
  • Salassapitosopimukset

Lakimies Mika Lahtinen, Helsingin seudun kauppakamari

Tiedon kerääminen, käyttäminen ja jakaminen

• Datan keräämiseen, käyttämiseen ja jakamiseen liittyvät mahdollisuudet ja rajoitukset
  • GDPR:n ja muun tietosuojasääntelyn asettamat reunaehdot henkilötiedon käsittelylle
  • Tyypilliset sopimuksista johtuvat oikeudet ja velvollisuudet
    • DPA:t (data processing agreements)
  • Analytiikkatiedon hyödyntäminen (henkilötiedot vs. anonyymi tieto)

Senior Associate Iiro Nurminen, Dottir Attorneys Ltd
Senior Associate, CIPP/E Kristina Kotro, Dottir Attorneys Ltd

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 410€ + alv 24%
Normaalihinta 520€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

09.00 Koulutus alkaa
10.45 Tauko
12.00 Tilaisuus päättyy

Mika Lahtinen

Lakimies
Helsingin seudun kauppakamari
OTK, varatuomari Mika Lahtinen toimii Helsingin seudun kauppakamarissa lakimiehenä ja neuvoo kauppakamarin jäseniä työoikeudellisissa asioissa, sekä sopimus- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Mikalla on usean vuoden kokemus osaamiseensa liittyvien asioiden hoitamisesta sekä kouluttamisesta.

Iiro Nurminen

Senior Associate