CFO 2021 -valmennuskokonaisuus 21.1.-6.5.2021 | striimi

Aika: 21.1.2021 klo 9:30 - 12:30
Ilmoittaudu viimeistään 19.1.2021
Kouluttaja: Toivo Koski KTT, DI TulosAkatemia Oy
Kenelle Taloushallintoa työssään käyttäville.

Haluatko saada valmiuksia arvioida syvällisesti yrityksen tilinpäätöstietoja, tuloksen muodostumista ja taloudellista tilaa? Tiedätkö, miten voit tehostaa myyntitoimintoja ja miten ohjaat yrityksen resurssitarpeiden suunnittelua kassavirtalaskelman avulla?

Budjetointi on ennen kaikkea käytännön operatiivisten toimintojen suunnittelua ja palasiin purkamista ja valmennuksessa esitetään mm. laskujen avulla, miten pienet poikkeamat lähtötiedoissa (esimerkiksi hinnoittelussa ja kustannuksissa) voivat aiheuttaa suuriakin eroja toteutuneessa tuloksessa verrattuna siihen mitä oli budjetoitu.

Chief Financial Officer (CFO) -valmennuskokonaisuus koostuu neljästä puolenpäivän mittaisesta lähi- tai etäkoulutuksista:

1. Tuloslaskelman hyödyntäminen yrityksen johtamisessa 21.1. klo 09.30-12.30

2. Taseen hyödyntäminen yrityksen johtamisessa 25.1 klo 09.30-12.30

3. Kassavirtalaskelman idea 12.3 klo 09.30-12.30

4. Hyvin suunniteltu budjetti 6.5 klo 09.30-12.30

Koulutuksen jälkeen

• osaat tulkita ja viestiä taloudellisista seikoista sidosryhmille sekä poimia olennaiset tiedot päätöksenteon tueksi
  • laajennat näkökulmaasi perinteisen laskentatiedon ulkopuolelle
  • kehityt johdon strategiseksi kumppaniksi

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan 19.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537

Tuloslaskelman hyödyntäminen yrityksen johtamisessa

• Tuloslaskelman oikaisut katelaskentaa varten
  • Katelaskenta ja sen hyödyntäminen
  • Yrityksen liikeriskin hallinta

Taseen hyödyntäminen yrityksen johtamisessa

• Taloudellisia tunnuslukuja, niiden heikkouksia ja vahvuuksia
  • Rahoitusriskin hallinta
  • Vahva tase ja EVA-laskenta

Kassavirtalaskelman idea

• Rahoituslaskelman ja kassavirtalaskelman rakenne ja erilaisia malleja
  • Rahoituslaskelman ja kirjanpidon välinen yhteys
  • Yrityksen maksuvalmiuden arviointi kassavirtalaskelman avulla vs. taseen tunnuslukujen kautta
  • Kassavirtalaskelman hyödyntäminen yrityksen operatiivisessa johtamisessa
  • Kassavarojen lisääminen tehokkaalla taseen johtamisella

Hyvin suunniteltu budjetti

• Budjetoinnin eri lähtökohtia
  • Rullaava kassa- ja tulosbudjetointi
  • Budjettipoikkeamien analysointi

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360

Jäsenetuhinta 1 380,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 1 480,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Ohjelma 21.1., 25.1., 12.3., 6.5.

9.15 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.30 koulutus alkaa
10.45 tauko
12.30 koulutus päättyy

Toivo Koski KTT, DI TulosAkatemia Oy

Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitisivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.