STRIIMI: Alv:n takaisinlainaus sekä verohallinnon uudet ja päivitetyt alv-ohjeet

Ilmoittaudu

Aika: 13.5.2020 klo 9:00 - 10:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 12.5.2020
Kouluttaja: Joonas Paavolainen
Kenelle Taloushallinnon tehtävissä ja yrityksen johdossa toimiville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.
Suosittu kampanjamme jatkuu koko kevään ajan! Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 1.6. saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia. 

 

Alkuvuonna 2020 maksettuja arvonlisäveroja aiotaan palauttaa yrityksille.

Alv:n takaisinlainaus on tärkeä lisätoimi ja helpottaa erityisesti monien kotimarkkinoilla toimivien yritysten kassatilannetta. Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Tehokoulutus sopii kaikille, jotka toimivat taloushallnnon tehtäväissä tai yritysten johdossa ja miettivät alv:n takaisinlainausmahdollisuutta.

Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaispakettia, jossa käsitellään: Alv:n takaisinlainaus sekä verohallinnon uudet ja päivitetyt alv-ohjeet.

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.
Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Sisältö

08.50 Yhteyden avaus

09.00 Alv:n takaisinlainaus sekä verohallinnon uudet ja päivitetyt ALV-ohjeet

10.00 valmennus päättyy

Hinta

JÄSENETUHINTA 250 €
HINTA 300 €

Tarjous näistä hinnoista -50% 1.6. asti. Lisää kassalla koodi: k2eta
Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja tallenne (katsottavissa 1 vko).

Joonas Paavolainen Tax Manager KPMG OY

Joonas Paavolainen Tax Manager KPMG OY

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.