Strategian mestariksi – kouluttaudu strategia-agentiksi

Aika: 5.10.2017 klo 8:15 - 16:30
Paikka: Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Kammari-neukkari. Seinäjoki Areena B-halli, 2. kerros, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään Ilmoittautumisaikaa jatkettu: viimeistään ke 27.9.
Kouluttaja: Ulla Vilkman ja Timo Wallenius
Kenelle Johtoryhmä, esimiehet, asiantuntijat, strategiatyössä mukana olevat

Varmista strategian toteutuminen ja yrityksesi menestyminen. Tämä koulutus opastaa käytännönläheisesti strategiaprosessin eri vaiheisiin mukaan lukien strategian onnistunut viestiminen ja jalkauttaminen organisaatiossa. Koulutus sopii sekä aiemmin strategiatyössä mukana olleille että niille, joille strategiatyö on uutta.

Strategia koetaan usein vaikeaksi, tai jopa turhaksi, vaikka tosiasiassa kyse on yrityksen päämäärän ja sen keinovalikoiman määrittelystä, jolla päämäärään on tarkoitus kulkea. Ilman strategisia suuntaviivoja tekemisen fokus katoaa ja keskitytään helposti tavoitteiden kannalta epäolennaisiin asioihin.

Keskeisenä tavoitteena koulutuksessa on antaa osallistujille valmiuksia parantaa strategian suunnittelua ja johtamista yrityksissä.

Lue juttu: Strategian toimeenpanoon tarvitaan uudistuvaa käytännön johtamista

Koulutuksen jälkeen

• Ymmärrät strategiaan liittyvää terminologiaa
  • Osaat hyödyntää strategiaprosessin eri vaiheita
  • Kykenet osallistumaan strategiaprosessiin ja tuomaan siihen lisäarvoa
  • Osaat tukea omaa organisaatiotasi strategiaprosessin läpiviennissä
  • Pystyt hyödyntämään strategiaa johtamisessa ja viemään sen osaksi jokapäiväistä toimintaa

Täydellinen informaatio ennustaa tulevaisuuden

• Miltä ympäröivä maailma nyt näyttää?
  • Mitkä ovat organisaation omat lähtökohdat?
  • Millaisia vaihtoehtoisia näkymiä yrityksellämme on?
  • Mitä päämäärää kohti kuljemme?

Olemassaolon merkitys, tarkoitus ja tavoitteet

• Mihin olemassaolo perustuu ja miksi se on tärkeää määritellä?
  • Mitkä asiat ovat onnistumisen kannalta kriittisiä?
  • Millä edellytyksillä onnistuminen on mahdollista?

Uniikit strategiset valinnat – uniikki organisaatio

• Millä keinoin haluttuun päämäärään päästään?
  • Miten eroamme kilpailijoista?

Tärkeimmät toimenpiteet mitattavaan muotoon

• Selkeä mittaristo auttaa pitämään suunnan
  • Mittaamisen kultaiset säännöt
  • Palkitseminen ohjaa tekemistä

Johtajan tehtävä strategian johtamisessa

• Strategiasta viestiminen organisaatioon, asiakkaille ja muille sidosryhmille
  • Miten strategia näkyy päätöksenteossa – ohjaako se yritystä oikeaan suuntaan?
  • Strategia osaksi päivittäistä tekemistä on esimiehen tehtävä

Jäsenhinta 350 euroa
Normaalihinta 525 euroa

Hinta sisältää lounaan, kahvitukset, koulutuksen ja koulutusmateriaalit.

8:15 aamukahvit
8:30 koulutus alkaa
11:30 lounas
14:00 iltapäiväkahvit
16:30 koulutus päättyy

Kouluttajat
ulla vilkman 100x100 px

Ulla Vilkman on kyseenalaistaja ja kehittäjä. Hän haluaa auttaa ihmisiä ja yrityksiä kehittymään paremmaksi ja osaavammaksi, ja saavuttamaan erinomaisia tuloksia. Ullalla yli 15 vuoden kokemus markkinoinnista, yli 10 vuoden kokemus myynnistä ja yli 10 vuoden kokemus johtamisesta. StrategiaStudion lisäksi Ulla toimii Master Suomella nimikkeellä Senior Consultant, Leadership & HRD, jossa hän muun muassa valmentaa ja sparraa esimiehiä sekä johtoryhmiä.

Timo Wallenius

Timo Wallenius on kurinalaisen toiminnan ystävä. Se tarkoittaa tietoa, ymmärrystä itsestä, muista, asioista. Syy-seuraus-yhteyksien hahmottamista ja olennaiseen keskittymistä teoissa ja mittaamisessa. Timon ura on kasvanut tuotteiden ja prosessien kehittämisestä asiakokonaisuuksien ja ihmisten kehittämiseen. StrategiaStudion lisäksi Timo toimii mentorina sekä Henkilöstörahastopalvelut Oy:n toimitusjohtajana, jossa hän auttaa organisaatioita palkitsemaan koko henkilökuntaa strategian mukaisesta mitattavasta hyvästä työstä.