Somevideoiden työpaja | striimi

Ilmoittaudu tästä

Aika: 30.11.2021 klo 9:00 - 12:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 29.11.2021
Kouluttaja: Taneli Katila, Ideal Digi Oy

Videoiden rooli kasvaa koko ajan Some-markkinoinnissa, mutta miten saamme toteutettua laadukkaita videoita kustannustehokkaasti? Tämän työpajan jälkeen osallistuja ymmärtää millaiset videot toimivat Facebookissa ja Instagramissa sekä osaa editoida ja tekstittää niitä itsenäisesti.

Työpaja toteutetaan etätoteutuksena Teamsilla.

Osallistujilla tulee olla käytettävissä sekä älypuhelin ja tietokone, jotta harjoituksiin pystyy osallistumaan tehokkaasti.

Työpajan tavoitteet

  • Ymmärtää millaiset videot toimivat sisällöllisesti sosiaalisessa mediassa
  • Oppia videoiden tekniset vaatimukset ja tyylierot Facebookissa sekä Instagramissa
  • Oppia luomaan tekstityksiä videoihin
  • Oppia editoimaan videoita omalla älypuhelimellä

Lataa ennakkoon puhelimen sovelluskaupasta ilmainen InShot sovellus videoiden editointia varten. Kirjoita sovelluskaupan hakuun, ”inshot”. Alla on myös linkit sovelluskauppoihin.

Lataa Sovellus iPhoneen App Storesta:
https://apps.apple.com/us/app/inshot-video-editor/id997362197

Lataa sovellus Android puhelimeen Googlen sovelluskaupasta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camerasideas.instashot&hl=fi

Huom! Ennakkotehtävä: Harjoitusvideon kuvaus puhelimella

Kuvaa valmiiksi vähintään 30 sekunnin video puhelimellasi, jota editoidaan koulutuksessa. Editointia varten riittää mikä tahansa video, jossa on liikkuvaa kuvaa.

Kuitenkin saat enemmän harjoituksesta irti, kun mietit videon oman työsi näkökulmasta. Ideoita: Voit kertoa esimerkiksi lyhyesti itsestäsi ja yrityksestä, jossa työskentelet. Onko tulossa jokin tapahtuma, josta voisi kertoa videolla? Kerro Ytimekkäästi 3 pointtia, miten autatte asiakkaitanne.

Video kannattaa kuvata erittäin matalalla kynnyksellä ja sen laadusta ei tarvitse ottaa stressiä. Pääasia, että on jotain liikkuvaa kuvaa valmiina koulutuksessa.

Työpajan kouluttajana toimii osakas ja pääkouluttaja Taneli Katila Ideal Digi Oy:sta. Taneli on saanut erinomaista palautetta asiantuntijuudestaan sekä rauhallisesta ja selkeästä esiintymistavastaan.

Hinta

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 520,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Taneli Katila, Ideal Digi Oy

Taneli Katila, Ideal Digi Oy

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.