Skenaariotyö – kun tulevaisuus kohtaa strategian: johdanto skenaariotyöhön | striimi

Aika: 17.3.2021 klo 9:00 - 11:00
Ilmoittaudu viimeistään 15.3.2021
Kouluttaja: Arto Kaunonen, Founding Partner ja Iina Lappalainen Senior Consultant, Capful Oy

Skenaariot ovat kokonaisvaltaisia kuvauksia mahdollisista ja vaihtoehtoisista tulevaisuuden toimintaympäristöistä. Skenaariot luovat linkin toimintaympäristön tulevaisuuden ja organisaation strategian välille. Koulutuksen tarkoituksena on tuottaa johdanto skenaariotyöhön ja lisätä osallistujan ymmärrystä skenaariotyön lähtökohdista ja käytännöistä.

Skenaario-tehokoulutus tarjoaa osallistujille ymmärrystä siitä,

• kuinka käsitellä tulevaisuuteen liittyvää epävarmuutta,
  • mitä skenaariot ovat ja mitä skenaariot eivät ole,
  • mitkä ovat skenaariotyön hyödyt ja käyttökohteet,
  • mitkä ovat skenaarioiden rakentamisen perusperiaatteet.

Ilmoittauduthan 15.3. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.

Koulutus toteutetaan etätoteutuksena digitaalisesti yhteistyössä Capful Oy:n kanssa

Capfulilla on yli 20 vuoden kokemus skenaariomenetelmien kehittämisestä ja soveltamisesta strategisessa suunnittelussa ja päätöksenteossa. Capful auttaa asiakkaitaan hyödyntämään toimintaympäristön muutoksia, rakentamaan konkreettisia ja kestäviä strategioita ja viemään ne käytäntöön.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 230,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 330,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.55 Yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
11.00 Tilaisuus päättyy

Pääkouluttajana toimii Capfulin perustaja ja partneri Arto Kaukonen. Artolla on yli 20 vuoden kokemus eri toimialojen yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden skenaariohankkeiden ja strategiaprojektien toteuttamisesta ja johtamisesta sekä skenaariomenetelmän kehittämisestä ja soveltamisesta.

Arton lisäksi kouluttajana toimii Senior Consultat Iina Lappalainen. Iina toimii Capfulissa Senior Consultant roolissa yksityisen sekä julkisen sektorin projekteissa. Työkokemusta Iinalla on energia-alalta, investointipankista sekä yritysjärjestelyjen parista. Iina toimii World Economic Forumin Global Shapers-verkostossa ja toimii Suomen maaorganisaation varakuraattorina.