Sihteeri ja Assistentti 2020 laivaseminaari 6.–8.5.2020

Lue lisää

Aika: 6.5.2020 klo

Suuren suosion saavuttanut kevään Sihteeri ja Assistentti laivaseminaari kokoaa joka kevät Siljan laivalle yli 100 sihteeriä ja assistenttiä. Laivalla pääset irti arjen rutiineista ja voit keskittyä täysillä uusiin asioihin ja tutustua kollegoihin ja luoda hyviä verkostoja.

Hyödynnä nopean etu!
Mikäli ilmoittaudut 31.1. 2020 mennessä, majoitut 1 hengen hytissä ilman lisämaksua. 

Tervetuloa mukaan!

Sihteerilaivalla on loistava tunnelma!

Lue mitä mieltä olivat kevään 2019 osallistujat vastatessaan palautekysymykseen ”mikä seminaarissa oli parasta”:

  • Koko setti! Huomasi että asiakas on teillä keskiössä. Pienillä jutuilla saitte seminaarista osallistujille tunteen että asia-aiheiden lisäksi on myös vähän juhlaakin, kuten sen pitääkin olla, ollaanhan sentään irti arjesta – laivalla.
  • Paha sanoa, kun kokonaisuus oli oikeastaan paras anti. Kaikki sujui hyvin. Kaikki luennot kiinnostavia, hyvät tarjoilut ja ennenkaikkea mukava yhteishenki!
  • Kokonaisuus toimi, luennot olivat mielenkiintoisia. Yhdessä olo ja verkostoituminen sekä oman osaamisen puntarointi/arviointi ovat olleet menneinäkin vuosina parasta antia – niin myös tälläkin kertaa.
  • Verkostoituminen ammatillisesti ja uusien ihmisten kohtaaminen yleensä. Kivaa oli uusien ihmisten kanssa. Myös kiertoajelu oli mukavaa asiansatuntevan oppaan johdolla.
  • Hyvä ohjelma ja erinomaisen hyvä ja rento fiilis jonka onnistuitte heti alkuun luomaan.
  • Hyvät järjestelyt. Tutustuminen uusiin ihmisiin, mukava seura ja hyvät tarjoilut.

Sisältö

Ohjelma on työn alla.

Hinta

Jäsenhinta 715,00 €
Normaalihinta 915,00 €

Hintoihin lisätään alv 24%.
Hintaan sisältyy koulutus, kurssimateriaali, risteily 2-hengen Promenade-hytissä. Lisämaksusta yhden hengen hytti (+105 euroa). Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen