Selvitä tuotteesi myyntipotentiaali Amazonissa | Seinäjoki

Ilmoittaudu viimeistään 29.9.2021
Kouluttaja: Mark Wiltshear

MIKSI AMAZON?

Amazon on yksi maailman suurimmista verkkokaupoista.  Aloittamalla myynnin Amazonissa saat tuotteesi potentiaalisten kuluttajien ulottuville ympäri maailmaa ja voit aloittaa myynnin hyvin pienellä riskillä ja nopealla aikataululla.

Amazonin myyntitilastojen avulla saat myös selville millä markkinoilla tuotteillasi on eniten kysyntää. Näiden tilastojen avulla voit lähestyä myös muita myyntikanavia ja todistaa, että tuotteillasi on potentiaalisia asiakkaita kyseisillä markkinoilla.

Kuluttajat hyödyntävät Amazonin tuotesivuja ja asiakaspalautteita tuotteita vertailtaessa, eli se toimii yhtenä markkinointikanavana vientimarkkinoilla.

Koulutuksen aikana pääset selville mistä Amazonin kustannusrakenne muodostuu ja mitä vaihtoehtoja Amazonissa myymiseen on.

Tämän lisäksi päivän aikana käydään läpi miten rekisteröidytään Amazon myyjäksi sekä miten luodaan Amazon tuotesivu sinun tuotteellesi. Jätämme myös riittävästi aikaa kysymyksille.

MITÄ SINÄ SAAT

• Saat paremman käsityksen miten Amazon toimii ja tiedon siitä onko se oikea myyntikanava sinun tuotteillesi.
  • Opit käytännön esimerkeistä, muiden kokemuksista sekä päivän aikana esitetyistä kysymyksistä
  • Olet paremmin valmistautunut ottamaan ensimmäisen askeleen tiellä kohti Amazon myyntejä
  • Koulutusmateriaalit, joita voit hyödyntää jatkossa
  • Tuotesivujen perusrakenteen ja miten optimoida löydettävyys

Autan sinua koulutusasioissa!
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Tervetuloa selvittämään Amazonin mahdollisuudet!

• Miten myynti Amazonissa toimii
  • Miten avata Amazon myyntitili (Seller account)
  • Miten välttää yleisimmät virheet
  • Myyntiportaalin (Seller central) esittely ja demoaminen
  • Amazonin kulurakenne – Myynnistä syntyvät
    kustannukset, Amazonin perimät maksut, katelaskelmat

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 420,00 €
Hinta 590,00 €

Hintaan lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

8:45 Ilmoittautuminen ja aamupalaa tarjolla
9:00 Tilaisuus alkaa
11:00-11:45 Lounas
13:30 Iltapäiväkahvit makealla
15:30 Tilaisuus päättyy

asiantuntijana projektipäällikkö Mark Wiltshear, Xport Oy

Mark Wiltshear on kotoisin Lontoosta ja asuu nykyään
Seinäjoella. Markilla on yli 25:n vuoden kokemus
vähittäiskaupasta ja BtoB myynnistä useilta eri aloilta ja
segmenteiltä, kuten esimerkiksi muoti, urheiluvaatteet, kellot ja
elektroniikka. Pitkä kokemus Amazon myynneistä ja myynnin
kasvattamisesta yli 450% -kertaiseksi saavuttaen useiden
miljoonien puntien myynnit vuosittain.