Sairauspoissaolot – ohjeita ja ratkaisuja ongelmatilanteisiin | striimi

Aika: 27.4.2021 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 25.4.2021
Kouluttaja: Kirsi Parnila Lakimies Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle Tämä sopii jokaiselle työnantajalle ja heidän edustajilleen

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa saat tietoa niistä sairauspoissaoloihin liittyvistä asioista, jotka jokaisen työnantajan ja työnantajan edustajan on hyvä tuntea. Koulutukseen on kerätty sairauspoissaoloihin liittyviä ajankohtaisia ja keskeisiä asioita.

Koulutuksessa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

• Sairausajan palkanmaksu – miten menetellään sairauden uusiutumistilanteissa?
  • Miten työnantajan tulisi ohjeistaa ilmoittamiskäytäntö?
  • Mitkä ovat työntekijän velvollisuudet sairauspoissaolosta ilmoittamisien suhteen?
  • Millä edellytyksillä työntekijällä voidaan teettää työtä sairausloman aikana?
  • Miten toimitaan, jos epäillään työntekijän toimivan epärehellisesti?

Ilmoittauduthan 25.4. mennessä tästä tai  amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sairauspoissaolot – ohjeita ja ratkaisuja ongelmatilanteisiin

Poissaolo sairauden perusteella

• Runsaat lyhyet sairauslomat

Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.50 Etäyhteyden avaaminen
9.00 koulutus alkaa
tauko pidetään tarpeen mukaan
12.00 Tilaisuus päättyy

Kirsi Parnila Lakimies Helsingin seudun kauppakamari

Kirsi Parnila toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimiehenä. Hänellä on 20 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Kauppakamareiden valtakunnallinen koulutuspooli valitsi yksimielisesti Kirsin vuoden 2013 kouluttajaksi. Hänen asiantuntemuksensa työlainsäädännön kysymyksissä on kiistatonta.

Kirsin energinen esiintyminen ja kyky kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saavat osallistujilta loistavat arvosanat koulutuksesta toiseen. Myös kirjallista tuotantoa on kertynyt runsaasti. Viimeksi julkaistut teokset ovat Työsopimuslaki käytännönläheisesti, Työsuhde tutuksi – esimiehen selviytymisopas, Yhteistoimintalaki käytännönläheisesti, Työsuhde käytännönläheisesti ja Työpaikan poissaolot käytännönläheisesti. Lisäksi Parnila on yksi KauppakamariTiedon Palkanlaskenta- ja Työsuhde-teoksen kirjoittajista.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.