PROJEKTINHALLINNAN JA -JOHTAMISEN TYÖPAJA 2

Aika: 4.12.2018 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90, 2. kerros.
Ilmoittaudu viimeistään 26.11.2018
Kouluttaja: Erkki Renvall
Kenelle Projektityön tekijälle ja johtajalle

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Projektinhallinnan ja -johtamisen työpajassa käydään läpi projektien hallintaan ja johtamiseen liittyviä keskeisiä kysymyksiä. Työpajassa opit ammattimaisessa projektinhallinnassa tarvittavat tiedot ja hyvät käytännöt. Tutustut esimerkkiprojektien kautta suunnittelun, toteutuksen ja ohjauksen haasteisiin ja käytännössä parhaiksi todettuihin toimintatapoihin. Työskentelytapa on työpajatyyppinen eli periaatteena on tekemällä oppiminen.

Työpajaan liittyy välitehtävä, joka käydään läpi 2. päivän aamuna

Sisältö

2. TYÖPAJAPÄIVÄ

Etätehtävän läpikäynti

Projektiseuranta

Projektihallinnan ongelmia

 • Miksi projektit saattavat epäonnistua? Perehdytään tavallisimpiin epäonnistumisen syihin, suunnittelun sekä kokousten ongelmiin.
 • Ongelmien lähteet
 • Miten saan projektin varmasti epäonnistumaan
 • Projektin sisäiset häiriötekijät
 • Epäonnistuminen IT-projekteissa

Projektiviestintä

 • Pitääkö projektista tiedottaa? Viestinnän painopisteet ja sisäinen sekä ulkoinen viestintä.
 • Viestinnän suunnittelu
 • Epävirallinen viestintä
 • Palaveriviestintä
 • Viestinnän arviointi
 • Johtajuus viestinnässä

Projektisuunnittelun ja -seurannan apuvälineet ja ohjelmistot

 • Katsaus projektisuunnittelun ja -hallinnan apuvälineisiin

Valitse yrityksellesi oikea projektien johtamisen tietohallintomalli

 • Katsaus mm. seuraaviin malleihin:
  • PMBOK
  • PRINCE2
  • Agile Manifesto

Hinta

Jäsenhinta 350€/hlö +alv24%
Normaalihinta 525€/hlö +alv24%.
Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.
Hinta sisältää kahvitarjoilut, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen.

Ohjelma

8.45 kahvit
9.00 koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 kahvit
16.00 koulutus päättyy

 

Erkki Renvall, Wistec Training

Erkki Renvall, Wistec Training

Erkki Renvallilla on 25 vuoden kokemus sekä Microsoftin että Adoben ohjelmistojen koulutuksesta. Hän on erikoistunut Excelin edistyneempien ominaisuuksien sekä Excel-ohjelmoinnin kouluttamisen lisäksi yritysten raportoinnin kehittämiseen Excelillä ja Power BI -sovelluksella. Erkiltä löytyy Excelin lisäksi laajaa osaamista ja kokemusta aina Wordin peruskursseista MsProject- ja MsVisio –ohjelmien jatkotason koulutuksiin sekä Photoshop-, InDesign- ja Illustrator –kursseihin. Hänellä on kokemusta myös SQL-kyselykielen, XML-kielen, tietokantasuunnittelun ja tietoturvakysymysten kouluttamisesta.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.