Project Manager -ajokortti 1-2.12.2021 | striimi

Aika: 1.12.2021 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Omalta koneelta
Kenelle projektinhallinnon asiantuntijoille

Haluatko saada valmiudet toimia vastuullisena projektipäällikkönä tai projektinhallinnan menetelmien kehittäjänä?

Project Manager -ajokortin tavoitteena on hyvä ja ammattimainen projektinhallinta. Koulutusohjelman jälkeen hallitset parhaat projektinhallinnan työkalut ja tiedot sekä tunnet keinot innostaa projektihenkilöstö ja sidosryhmät yhteisiin toimintatapoihin.

Asiantuntijana koulutuksessa toimii Mikko Mäntyneva, MCS-Management Consulting Services Oy.

Koulutuksen hintaan sisältyy Mikko Mäntynevan kirja Hallittu projekti – Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen. Kirja jaetaan osallistujille koulutustilaisuudessa.

Tervetuloa mukaan!

Helsingin seudun kauppakamarin Project Manager -ajokortti on tarkoitettu projektinhallinnon asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää yrityksensä projektitoimintaa vaativissa ja moniosaisissa hankkeissa.

Tervetuloa saamaan valmiudet osallistua keskeisissä rooleissa vaativiin projekteihin!

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 750€ + alv 24%
Normaalihinta 950€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Ohjelma 1. päivä

Ilmoittautuminen ja aamupala

Projektijohtamisen lähtökohdat
Projektipäällikön keskeiset roolit
Projektin elinkaari
Projektisuunnitelman tekeminen
Organisoituminen projektiin ja projektiorganisaation johtaminen
Projektin resursointi ja hankinnat
Projektin budjetointi, kustannusten hallinta ja projektin talousohjaus
Ajanhallinta projektissa

Ensimmäinen seminaaripäivä päättyy

Tauot:  Kahvitauot klo 8.45, 10.15 ja 14.15. Lounastauko klo 12.00–12.45

Ohjelma 2. päivä

Aamupala

Sidosryhmäsuhteiden hallinta projektissa
Projektiviestintä Laadunvarmistus ja – ohjaaminen
Projektin muutoshallinta
Projektin päättäminen
Projektisalkun johtaminen
Miten kehittää projektitoimintaa organisaatiossa?

Tilaisuus päättyy

Tauot: 10.15 ja 14.15. Lounastauko klo 12.00–12.45

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.