Palvelumuotoilun työkalut arjessa | striimi

Ilmoittaudu tästä

Aika: 8.6.2021 klo 9:00 - 16:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 6.6.2021
Kouluttaja: Marika Alhonen ja Riina Eloranta Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu
Kenelle Palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille toimialasta tai organisaation koosta riippumatta

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Etäkoulutuksessa tutustutaan palvelumuotoilun eri työkaluihin ja niiden käyttöön arjessa. Koulutuksessa käsitellään myös, miten palvelumuotoilu voidaan tuoda yhdeksi organisaation kehittämismenetelmäksi ja annetaan vinkkejä asiakaslähtöisempään ajattelu- ja työskentelytapaan.

Koulutus on toiminnallinen ja vuorovaikutteinen, ja palvelumuotoilun työkaluihin tutustutaan ensin yhdessä kouluttajien kanssa, jonka jälkeen työskennellään pienryhmissä ja kokeillaan eri työkaluja käytännössä. Näin pääset heti miettimään asioita omien palveluidesi näkökulmasta.

Ilmoittauduthan 6.6. tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

Sisältö:

  • Asiakaslähtöisyys lähtökohtana
  • Palvelumuotoilu kehittämisotteena
  • Palvelumuotoiluprosessi ja työkaluja eri vaiheisiin

Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena Zoomin kautta.

Koulutus sopii palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille toimialasta tai organisaation koosta riippumatta. Jos olet käynyt Palvelumuotoilun perusteet haltuun-koulutuksen, voi tämä koulutus toimia syventävänä lisäkoulutuksena palvelumuotoilun maailmaan, sillä lähestymme sitä hieman eri näkökulmasta. Osallistujalla ei tarvitse kuitenkaan olla aikaisempaa kokemusta tai tietoa palvelumuotoilusta.

Tilaisuuden kouluttajina toimivat KTM, lehtori Marika Alhonen, kauppatieteiden tohtorikoulutettava Riina Iloranta Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Molemmilla on pitkä kokemus palveluiden kehittämisestä, he ovat vetäneet lukuisia palvelumuotoilutyöpajoja ja he ovat SDN:n akkreditoimia palvelumuotoilukouluttajia.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Hinta

Jäsenetuhinta 510,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 620,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

9.00 Tervetuloa!
tuottaja Arja Kuitunen, Helsingin seudun kauppakamari
9.05 Tutustuminen aiheeseen ja toisiimme
10.00 Palvelumuotoilu kehittämisotteena
10.45 Tauko
11.00 Asiakaslähtöiset menetelmät organisaation arjessa
12.00 Lounastauko
12.45 Työkaluja asiakasymmärryksen keräämiseen ja jäsentämiseen
14.15 Tauko
14.30 Työkaluja ideointiin ja prototypointiin
15.15 Miten vien palvelumuotoilua organisaationi tavaksi toimia
16.00 Valmennus päättyy

Oikeudet muutoksiin:  

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. 

Marika Alhonen
KTM, lehtori, Startup School coach
Haaga-Helia

Riina Iloranta
Elämystalouden lehtori, kauppatieteiden tohtorikoulutettava
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Peruutusehto