Palkka ja työkorvaus verotuksessa | striimi

Aika: 6.5.2021 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 4.5.2021
Kouluttaja: Tomi Peltomäki Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja, HM Verohallinto
Kenelle Verotuksen parissa työskenteleville

Verolainsäädännössä palkan ja työkorvauksen välinen ero on merkittävä erityisesti silloin, kun kyse on työnantajavelvoitteiden hoitamisesta. Tilaisuudessa käsitellään myös tulkintoihin vaikuttavaa oikeuskäytäntöä, jota saadaan aihepiiristä jatkuvasti.  Koulutuksessa saat tiiviin tietopaketin siitä, miten palkan ja työkorvauksen välinen ero tehdään Verohallinnon ohjeen mukaisesti.

Palkka ja työkorvaus verotuksessa -koulutuksen ohjelmassa mm:

• suoritusten tunnistaminen
  • merkitys verotuksessa ja työnantajamenettelyssä
  • Verohallinnon ohje: työ- ja toimeksiantosuhteiden tunnusmerkit, työsuhteen ulkopuoliset henkilökohtaiset palkkiot, erityistilanteet, ohjeen päivitetyt kohdat
  • uusin oikeuskäytäntö
  • työnantajan sosiaaliturvamaksun määräytyminen palkasta

Koulutuksen jälkeen

• tiedät mikä on palkkaa ja mikä taas työkorvausta
  • tiedät, mitä eroja palkalla ja työkorvauksella on verotuksessa ja työnantajamenettelyssä

Tule kuulemaan ja kysymään, miten palkan ja työkorvauksen välinen ero tehdään!

Palkka ja työkorvaus verolainsäädännössä

• suoritusten tunnistaminen
  • merkitys verotuksessa ja työnantajamenettelyssä

Verohallinnon ohje

• työ- ja toimeksiantosuhteiden tunnusmerkit
  • työsuhteen ulkopuoliset henkilökohtaiset palkkiot
  • erityistilanteet

Oikeuskäytäntöä

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.50 Yhteyden avaaminen
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00 Tilaisuus päättyy

Tomi Peltomäki Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja, HM Verohallinto

Tomi Peltomäki työskentelee Verohallinnossa oikaisulautakunnan johtavana puheenjohtajana. Peltomäen ominta alaa ovat henkilöverotus ja ennakkoperintä. Hänet tunnetaan myös ahkerana luennoitsijana ja kirjoittajana. Aiemmin Peltomäki toimi Verohallinnon henkilöverotuksen johtavana asiantuntijana ja vastasi mm. henkilöverotukseen ja ennakkoperintään liittyvien Verohallinnon päätösten esittelystä.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.