Palkanlaskijan päivä

Ilmoittaudu

Aika: 21.4.2020 klo 9:30 - 16:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Iso Aakee, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 14.4.2020
Kouluttaja: Kati Mattinen
Kenelle palkkahallinnosta vastaaville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Palkanlaskijan päivässä käydään läpi monenlaisia palkanlaskentaan liittyviä tilanteita, kuten erityisiä lomapalkka-asioita ja työsuhteen päättymiseen liittyviä kysymyksiä. Perehdymme myös lakimuutoksiin ja uuteen oikeuskäytäntöön.

Ilmoita 5, maksa 4! 

Ilmoittauduthan 14.4. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Koulutuspalautetta:
Selkeät esimerkit, joiden kautta lainkohdat käsiteltiin kuuntelijaystävällisesti. Kouluttajalla vahva asiantuntemus, mikä tuli varsinkin kysymyksiin vastatessa esille. Kattavat vastaukset helposti ymmärrettävällä tavalla esitettynä. Aineisto kattava ja selkeästi jaoteltu asiakokonaisuuksittain. Todella hyvä kouluttaja. Kiitos!”

”Mukava, rauhallinen esitystapa.”

Sisältö

Tarkempi sisältö vahvistuu myöhemmin

| ”Koulutuksen sisältö oli tiiviisti paketoitu. Esimerkkejä riittävästi.” |

| ”Asiallista ja tehokasta mielenkiintoisesti esitettynä.” |

 

Hinta

jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %
normaalihinta 550 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

klo 9.15 ilmoittautuminen ja kaffit suolaasen kans
klo 9.30 koulutus alkaa
klo 12.00 lounas
klo 14.00 päiväkaffit makian kera
klo 16.00 päätös

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Lakimies, VT Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Lakimies, VT Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen