STRIIMI: Palkanlaskijan päivä

Ilmoittaudu

Aika: 21.4.2020 klo 9:00 - 15:30
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 14.4.2020
Kouluttaja: Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle palkkahallinnosta vastaaville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.
Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki Helsingin seudun kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat kassalla koodilla K20ETA 30.4.saakka. Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia.

Palkanlaskijan päivässä käydään läpi ajankohtaisia aiheita sekä palkanlaskennassa esiin tulevia kysymyksiä. Päivän aikana käsitellään työaika-asioita palkanlaskijan näkökulmasta, vuosilomalain lisävapaapäiviin liittyviä kysymyksiä, osa-aikatyötä sekä poissaoloihin ja verotukseen liittyviä lakimuutoksia ja oikeuskäytäntöä.

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 1-2 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.
Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Koulutuspalautetta:
Selkeät esimerkit, joiden kautta lainkohdat käsiteltiin kuuntelijaystävällisesti. Kouluttajalla vahva asiantuntemus, mikä tuli varsinkin kysymyksiin vastatessa esille. Kattavat vastaukset helposti ymmärrettävällä tavalla esitettynä. Aineisto kattava ja selkeästi jaoteltu asiakokonaisuuksittain. Todella hyvä kouluttaja. Kiitos!”

”Mukava, rauhallinen esitystapa.”

Sisältö

8.50 Yhteyden avaus

9.00 Työaikalakiin liittyviä asioita, mm.
– liukuva työaika
– joustotyöaika
– työaikapankki
– lisätyö ja ylityö
– työajan enimmäismäärä

• Vuosilomaa täydentävät lisäpäivät, mm.
– vuosiloman kertyminen
– lisävapaapäivien laskeminen
– korvaus lisäpäivävapaan ajalta
– lisävapaapäivien antaminen

• Osa-aikatyöhön liittyviä kysymyksiä, mm.
– vaihtelevan työajan sopimukset
– tasapuolinen kohtelu
– vuosiloma

• Poissaoloihin liittyvää asiaa, mm.
– lakimuutoksia
– oikeuskäytäntöä
– koronavirukseen liittyviä kysymyksiä

• Verotusasiaa
– lakimuutoksia
– oikeuskäytäntöä

15.30 Tilaisuus päättyy
(tauot klo 10.15-10.25; 12.00-12.30; 13.45-14.00)

| ”Koulutuksen sisältö oli tiiviisti paketoitu. Esimerkkejä riittävästi.” |

| ”Asiallista ja tehokasta mielenkiintoisesti esitettynä.” |

Hinta

jäsenetuhinta 490 € - hinta 690 €.

Hintoihin lisätään alv 24%. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja tallenne (katsottavissa 1 vko).

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Ohjelma

klo 8.50 yhteyden avaus
klo 9.00 koulutus alkaa
10.15-10.25 tauko
12.00-12.30 tauko
13.45-14.00 tauko
klo 15.30 koulutus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Lakimies, VT Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Lakimies, VT Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.