Palkanlaskijan ajankohtaispäivä

Aika: 26.4.2017 klo 9:15 - 16:00
Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ti 18.4.
Kouluttaja: Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle palkanlaskijat, palkka-asiantuntijat, HR, tilitoimistot, kirjanpitäjät, työllistävät yrittäjät

Palkanlaskennan ajankohtaispäivässä tutustut lakimuutoksiin ja uuteen oikeuskäytäntöön. Lisäksi perehdyt aina ajankohtaisiin vuosiloma-asioihin, poissaoloihin, henkilötietojen käsittelyyn sekä ennakkoperinnän erityiskysymyksiin.

Sisältö

Ajankohtaisia lakimuutoksia

  • Työsopimuslain muutokset
  • Kilpailukykysopimukseen liittyvät muutokset

Oikeuskäytäntöä

  • Palkanmaksuvelvollisuus
  • Työsuhteen päättyminen

Henkilötietojen käsittelystä

  • Työnantajan ja työntekijän oikeudet ja velvollisuudet

Poissaoloista

  • Sairauspoissaoloista
  • Muita erityisiä poissaoloja

Vuosiloma-asiaa

  • Käytännön esimerkkejä

Kysymyksiä ennakkoperinnästä

  • Luontoisedut
  • Työmatkat

Hinta

Jäsenhinta 325
Normaalihinta 525
Hinta sis. aamukahvi ja suolainen, koulutus, koulutusaineisto, lounas, iltapäiväkahvi ja pieni makea

Ohjelma

9.15 kahvi
9.30 koulutus
12.00 lounas
14.00 kahvi
16.00 koulutus päättyy

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen. ”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”  

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.