Palkanlaskijan ajankohtaispäivä

Aika: 26.4.2017 klo 9:15 - 16:00
Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ti 18.4.
Kouluttaja: Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari
Kenelle palkanlaskijat, palkka-asiantuntijat, HR, tilitoimistot, kirjanpitäjät, työllistävät yrittäjät

Palkanlaskennan ajankohtaispäivässä tutustut lakimuutoksiin ja uuteen oikeuskäytäntöön. Lisäksi perehdyt aina ajankohtaisiin vuosiloma-asioihin, poissaoloihin, henkilötietojen käsittelyyn sekä ennakkoperinnän erityiskysymyksiin.

Ajankohtaisia lakimuutoksia

• Työsopimuslain muutokset
  • Kilpailukykysopimukseen liittyvät muutokset

Oikeuskäytäntöä

• Palkanmaksuvelvollisuus
  • Työsuhteen päättyminen

Henkilötietojen käsittelystä

• Työnantajan ja työntekijän oikeudet ja velvollisuudet

Poissaoloista

• Sairauspoissaoloista
  • Muita erityisiä poissaoloja

Vuosiloma-asiaa

• Käytännön esimerkkejä

Kysymyksiä ennakkoperinnästä

• Luontoisedut
  • Työmatkat

Jäsenhinta 325
Normaalihinta 525
Hinta sis. aamukahvi ja suolainen, koulutus, koulutusaineisto, lounas, iltapäiväkahvi ja pieni makea

9.15 kahvi
9.30 koulutus
12.00 lounas
14.00 kahvi
16.00 koulutus päättyy

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen. ”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.