Palkanlaskenta 2020 -laivaseminaari 18.-20.3.2020

Aika: 18.3.2020 klo
Paikka: Silja Serenade, Helsinki
Kenelle palkkahallinnosta vastaaville

Tervetuloa kauppakamarin Palkanlaskenta -laivaseminaarille, jossa saat kattavan tietopaketin tuoreista palkanlaskentaan liittyvistä asioista huippuasiantuntijoiden johdolla. Seminaari tarjoaa myös loistavan tilaisuuden keskusteluihin asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa.

Ilmoittaudu 15.1.2020 mennessä, majoitut 1 hengen hytissä ilman lisämaksua!

Asiantuntijoina mm:

Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari
Ylitarkastaja Sari Wulff, Verohallinto

Palkanlaskenta -laivaseminaarin asiakaspalautteiden yleisarvosana on 4,6/ 5.

Tämä koulutus kuuluu Palkanlaskijan sertifikaattiin, jonka suoritettuasi saat diplomin ja digitaalisen tunnisteen.

Ohjelmaa valmistellaan

Jäsenetuhinta: 780,00 € + alv
Normaalihinta: 980,00 € + alv

Hintaan sisältyy koulutus, materiaali, risteily 2-hengen Promenade -luokan hytissäsekä ohjelman mukaiset tarjoilut. Lisämaksusta yhden hengen hytti (+ 105 €)

Yhteystiedot: 09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokauttaennen laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuistailmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeenperuutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset ontehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle,osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Oikeudet muutoksiin: Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen