Osakeyhtiön ja sen omistajan verosuunnittelu | Teams

Ilmoittaudu tästä

Aika: 14.9.2021 klo 8:45 - 12:00
Paikka: omalta laitteelta
Ilmoittaudu viimeistään 6.9.2.2021
Kouluttaja: veroasiantuntija Sakke Vehkakoski, Revisium Oy
Kenelle suunnattu ensisijaisesti omistajayrittäjälle

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

”Hyvällä verosuunnittelulla voidaan säästää selvää rahaa ja toisaalta välttää monta kallista virhettä.”  

Osakeyhtiö ja sen omistaja ovat erillisiä verovelvollisia, joiden verotusta koskevat erilaiset säännöt ja periaatteet. Hyvin toteutetussa verosuunnittelussa huomioon otetaan yhtiön ja sen omistajan muodostama kokonaisuus ja pyritään löytämään tähän kokonaisuuteen parhaiten soveltuvat ratkaisut. Asianmukaisesti toimittaessa varmistetaan samalla aina myös käytettävien keinojen laillisuus ja pyritään minimoimaan veroriskit jo ennakolta.

Tässä koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti keskeiset verosuunnittelumahdollisuudet osakeyhtiömuodossa toimittaessa. Koulutuksen käytyäsi pystyt hahmottamaan omaan tilanteeseesi parhaiten soveltuvia ratkaisuja, ymmärrät laillisen verosuunnittelun ja laittoman veronkierron rajan ja saat käytännöllisiä vinkkejä miten omassa tilanteessasi kannattaa edetä.

Kenelle
Koulutus on suunnattu ensisijaisesti omistajayrittäjälle. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi laajaa ennakko-osaamista kirjanpidosta ja verotuksesta, asiat käydään läpi käytännönläheisesti ja omistajayrittäjän näkökulmasta.

Autan sinua koulutusasioissa: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

  • Keskeiset osakeyhtiötä ja sen omistajaa koskevat verolainsäännökset ja verotusperiaatteet
  • Mitkä ovat osakeyhtiön ja omistajan verosuunnittelun keskeiset tavoitteet?
  • Mitä on hyväksyttävä verosuunnittelu, mitä puolestaan laiton veronkierto?
  • Miten veroriskejä voidaan taklata tehokkaasti?
  • Miten jokaisen yhtiön ja sen omistajan yksilöllinen tilanne vaikuttaa verosuunnitteluun?
  • Koulutukseen osallistujan henkilökohtaisen toimintasuunnitelman hahmottaminen

Hinta

Jäsenetuhinta 320,00 €
Hinta 480,00 €

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut lähikoulutuksessa. Hintoihin lisätään alv 24%.

Ohjelma

8:50 Linjat aukeavat
9:00 Tilaisuuden avaus
10:30 tauko
12:00 koulutus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Asiantuntijana veroasiantuntija Sakke Vehkakoski, Revisium Oy

Asiantuntijana veroasiantuntija Sakke Vehkakoski, Revisium Oy

Asiantuntijana toimii veroasiantuntija Sakke Vehkakoski. Vehkakoski toimii mm. perheyhtiönsä hallituksen puheenjohtajana sekä osakkaana ja hallituksen jäsenenä tilintarkastusyhteisö Revisium Oy:ssä. Lisäksi Vehkakoski laatii väitöskirjatutkimusta Tampereen yliopistolla osakeyhtiön omaan pääomaan ja varojenjakoon liittyvistä verokysymyksistä.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.