Osakeyhtiön ja sen omistajan verosuunnittelu | Seinäjoki

Ilmoittaudu viimeistään 18.1.2021
Kouluttaja: veroasiantuntija Sakke Vehkakoski, Revisium Oy
Kenelle suunnattu ensisijaisesti omistajayrittäjälle

”Hyvällä verosuunnittelulla voidaan säästää selvää rahaa ja toisaalta välttää monta kallista virhettä.”

Osakeyhtiö ja sen omistaja ovat erillisiä verovelvollisia, joiden verotusta koskevat erilaiset säännöt ja periaatteet. Hyvin toteutetussa verosuunnittelussa huomioon otetaan yhtiön ja sen omistajan muodostama kokonaisuus ja pyritään löytämään tähän kokonaisuuteen parhaiten soveltuvat ratkaisut. Asianmukaisesti toimittaessa varmistetaan samalla aina myös käytettävien keinojen laillisuus ja pyritään minimoimaan veroriskit jo ennakolta.

Tässä koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti keskeiset verosuunnittelumahdollisuudet osakeyhtiömuodossa toimittaessa. Koulutuksen käytyäsi pystyt hahmottamaan omaan tilanteeseesi parhaiten soveltuvia ratkaisuja, ymmärrät laillisen verosuunnittelun ja laittoman veronkierron rajan ja saat käytännöllisiä vinkkejä miten omassa tilanteessasi kannattaa edetä.

Kenelle
Koulutus on suunnattu ensisijaisesti omistajayrittäjälle. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi laajaa ennakko-osaamista kirjanpidosta ja verotuksesta, asiat käydään läpi käytännönläheisesti ja omistajayrittäjän näkökulmasta.

• Keskeiset osakeyhtiötä ja sen omistajaa koskevat verolainsäännökset ja verotusperiaatteet
  • Mitkä ovat osakeyhtiön ja omistajan verosuunnittelun keskeiset tavoitteet?
  • Mitä on hyväksyttävä verosuunnittelu, mitä puolestaan laiton veronkierto?
  • Miten veroriskejä voidaan taklata tehokkaasti?
  • Miten jokaisen yhtiön ja sen omistajan yksilöllinen tilanne vaikuttaa verosuunnitteluun?
  • Koulutukseen osallistujan henkilökohtaisen toimintasuunnitelman hahmottaminen

Jäsenetuhinta 320,00 €
Hinta 480,00 €

Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut lähikoulutuksessa. Hintoihin lisätään alv 24%.

8:45 Ilmoittautuminen ja tulokahvit
9:00 Tilaisuuden avaus
10:30 tauko
12:00 koulutus päättyy
12:00-13:00 Yhteinen lounas

Asiantuntijana: veroasiantuntija Sakke Vehkakoski, Revisium Oy

Kouluttajana toimii veroasiantuntija Sakke Vehkakoski. Vehkakoski toimii mm. perheyhtiönsä hallituksen puheenjohtajana sekä osakkaana ja hallituksen jäsenenä tilintarkastusyhteisö Revisium Oy:ssä. Lisäksi Vehkakoski laatii väitöskirjatutkimusta Tampereen yliopistolla osakeyhtiön omaan pääomaan ja varojenjakoon liittyvistä verokysymyksistä.