WEBINAARI: Osakeyhtiön hallituksen ja johdon vastuu ja sen rajoittaminen

Aika: 12.5.2020 klo 9:00 - 12:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 11.5.2020
Kouluttaja: OTK, KTM, Partner Ville Heikkinen
Kenelle Yhtiön toiminnasta päätöksiä tekeville

Yhtiön toimintaan kuuluu päätösten tekeminen myös epävarmoissa tilanteissa sekä riskin ottaminen. Osakeyhtiön toimiva johto ja hallituksen jäsenet voivat olla henkilökohtaisesti vastuussa vahingosta, joka aiheutuu yhtiön toiminnassa yhtiölle, sen osakkaalle tai ulkopuoliselle. Koulutuksessa käydään käytännön esimerkkien ja oikeustapausten valossa läpi miten toimiva johto ja hallitus voivat tehdä päätöksiä ja samalla hallita siitä aiheutuvaa henkilökohtaista vastuutaan.

Ilmoittaudu 5.5. mennessä TÄSTÄ
tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi p. 040 533 8537.

Koulutus järjestetään yhdessä Oulun kauppakamarin kanssa.

Webinaarin ohjeet
Saat ennen tilaisuutta kalenterikutsun, millä osallistua Teams:n kautta pidettävään koulutukseen. Osallistu omalta koneeltasi. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokkeet. Webinaari toteutetaan livenä, voit esittää kysymyksiä sekä osallistua keskusteluun.

Hallituksen, toimitusjohtajan ja työsuhteisen johtajan toimivalta, tehtävät ja vastuu
• Toiminnan organisointi
• Päätösten tekeminen – business judgement rule
• Toimeenpano- ja valvontavastuu
• Osakassopimuksen merkitys
• Yleisimmät vastuutilanteet – Missä tilanteissa yhtiön johto voi joutua vahingonkorvausvastuuseen tai rikosvastuuseen
• Vastuulta suojautuminen ja vastuun rajoittaminen

Tervetuloa!

”Luennoitsija tietää ja tuntee asian, joka näkyi kaikessa esityksessä.”

”Ville Heikkinen esiintyi hyvin ja sai, ehkä ennakkoon ajatellusti, jäykästä aiheesta hyvin irti.”

”Ville Heikkisen esitys/luento oli mukaansatempaava ja todella hyvä kokonaisuus. Hyvä esiintyjä saa juridiikastakin kiinnostavan.”

Jäsenetuhinta 240 € - hinta 340 €

Hintoihin lisätään alv 24%. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento ja sähköinen materiaali.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

8.50 yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
12.00 koulutus päättyy

OTK, KTM, Partner Ville Heikkinen

Villellä on yli 17 vuoden käytännön kokemus aihealueesta suomalaisten ja kansainvälisten yhtiöiden neuvonantajan, sihteerin, hallituksen jäsenen ja puheenjohtajan sekä omistajan rooleissa. Ville on toiminut asiantuntijana HHJ-kursseillamme usean vuoden ajan ja saanut erinomaista palautetta luennoistaan.