Onnistunut rekrytointi haastattelu

Ilmoittaudu

Aika: 4.2.2020 klo 11:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B-halli, kokoustila B90
Ilmoittaudu viimeistään 27.1.2020
Kouluttaja: Daniels Särs
Kenelle HR, esimiehet, rekrytoinneista vastaaville

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Onnistunut rekrytointi on äärimmäisen tärkeä asia. Rekrytointi on aina haaste organisaatiolle, mutta myös suuri mahdollisuus ja sijoitus tulevaisuuteen. Onnistuneilla henkilövalinnoilla on suuri vaikutus työyhteisön menestykseen ja työilmapiiriin. Siksi on tärkeää, että työhaastatteluja tekevät henkilöt osaavat käyttää työhaastatteluja monipuolisesti sekä tiedostavat mitä haastattelija saa kysyä ja mitä ei.

Samalla kun rekrytointi on organisaatiolle investointi osaamiseen, on se samalla myös markkinointia. Siksi rekrytointia on hyvä tarkastella myös markkinoinnin ja yrityksen brändin näkökulmasta.

Iltapäivän tavoitteena on vahvistaa osallistujien osaamista ja valmiuksia viedä rekrytointiprosesseja läpi ja kykyä edustaa organisaatiota luomalla positiivista mielikuvaa rekrytoitaville eri hakijakohtaamistilanteissa.

Saat työkaluja työhaastattelun suunnitteluun, toteutukseen sekä arviointiin. Koulutukseen sisältyy lyhyiden teoriajaksojen lisäksi harjoituksia ja ryhmä/paritehtäviä. Osallistujat saavat käyttöönsä kaiken esitettävän materiaalin, joka voi toimia ns. haastattelijan käsikirjana.

Osallistujien toiveita koulutuksen suhteen tarkennetaan vielä ennen varsinaista koulutuspäivää.

Ilmoita 5, maksa 4!

Ilmoittauduthan 27.1. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

  • Rekrytoinnin suunnittelu: prosessi ja osaamisen määrittely ja haastattelukysymysten määrittely
  • Positiivisen hakijakokemuksen rakentaminen: hakijoiden kohtaaminen, vakuuttaminen
  • Haastattelutilanne
   • Kysyminen, kuunteleminen ja havainnointi
   • Haastattelemisen tekniikkaa ja taktiikka
   •  Erilaiset haastateltavat ja haasteelliset tilanteet
  • Osaaminen vai tyyppi? Vai molemmat?
  • Arviointi ja hakijoiden vertailu
  • Rekrytoinnin haasteet ja niiden taklaaminen

Hinta

jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %
normaalihinta 420 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

11:45 ilmoittautuminen aukeaa ja tulokahvit
12:00 Tilaisuuden avaus
14:00 Kahvitauko
16:00 Tilaisuus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

rekrytointikonsultti Daniel Särs, MPS Career Oy

rekrytointikonsultti Daniel Särs, MPS Career Oy

Danielilla on sekä psykologin että henkilöstöhallinnon maisterin tutkinto. Ennen MPS:lle siirtymistä Särs toimi psykologina sekä työterveydessä että yleisellä puolella ja sitä ennen Aftenposten Distribusjon AS jakelujohtajajana. Hänellä on myös kokemusta myynnistä ja johtamisesta. Vapaa-ajan Daniel viettää perheensä ja ystävien parissa ulkoillen. Valmennustyö nuorten jalkapallon parissa antaa iloa arkeen.

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen