Onnistu digiratkaisujen hankinnassa

Aika: 6.4.2017 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ke 29.3. Jatkoimme ilmoittautumisaikaa: 31.3. klo 15.00 mennessä
Kouluttaja: Mikko Jauhonen, Tehos Oy
Kenelle johtajat, esimiehet, asiantuntijat

Oletteko hankkimassa digitaalisia ratkaisuja? Onko hankintaan riittävästi osaamista? Tiedätkö, miten saada hankinnat onnistumaan? Digitalisaatio on jo läsnä joka toimialalla. Hanki harkiten ja säästä viivan alle euroja. Osto-osaaminen on valttia!

Digitalisaatio muuttaa markkinatilannetta ja luo uudenlaista kilpailua toimijoiden välille. Jokaisen tulee olla tietoinen digitalisaation tuomista mahdollisuuksista ja hyödyistä liiketoiminnalle. Osa ratkaisuista on toimivia, osa ei. On hyvä tunnistaa hankintaan liittyvät tyypilliset ongelmakohdat ja välttää ne.

Koulutuksessa syvennytään digitaalisten ratkaisujen mahdollisuuksiin sekä niiden hankinnan näkökulmiin käytännönläheisellä tavalla. Koulutuksen tarkoitus on auttaa onnistumaan digitaalisten ratkaisujen hankinnassa. Pääset hyödyntämään opittua heti.

Sisältö

  • digi-määritelmät ja iso kuva
  • digitalisoinnin mahdollisuudet liiketoiminnalle
  • hankintatarpeen tunnistaminen
  • hyötyjen ja kustannusten arviointi
  • hankintapäätöksen tekeminen
  • hankinnan vaiheet, onnistumisen edellytykset ja esteet
  • hankinnan organisointi ja projektointi
  • hankinnan saattaminen osaksi arjen tekemistä sekä hyötyjen kotiutus

Sisältö koostuu luennon lisäksi case-esimerkeistä, harjoitustehtävistä sekä yhteisestä keskustelusta. Koulutukseen sisältyy mahdollisuus kouluttajan vierailuun osallistujan organisaatiossa. Vierailun aikana kouluttaja antaa keskeisimmät vinkit yrityksen mahdolliselle digitalisointihankkeelle.

Hinta

Jäsenhinta 325
Normaalihinta 525
Hinta sis. aamukahvi ja suolainen, koulutus, koulutusaineisto, lounas, iltapäiväkahvi ja pieni makea

Ohjelma

8.45 kahvi
9.00 koulutus
11.30 lounas
14.00 kahvi
16.00 koulutus päättyy

Kouluttaja Mikko Jauhonen on DI ja toimitusjohtaja Tehos Oy:stä. Mikko on tuloksentekijä, joka auttaa suomalaisia yrityksiä tehostamaan toimintaansa. Osaamisalueet #logistiikka #tuotanto #digiratkaisut ja #projektijohtaminen. Mikon motto digimaailmaan opastaessa on ”Halvin projekti on huono idea, jota ei aleta toteuttamaan.”  

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.