Oma media 2.0 = Moderni oma media | striimi

Ilmoittaudu viimeistään 26.5.2021
Kouluttaja: Sari Sohlström Strategist LM Someco Oy
Kenelle Median parissa työskenteleville

Miten organisaatiosi oma media pärjää yhä tihentyvässä mediamaailmassa? Pitäisikö sitä päivittää? Moderni oma media huomioi niin dialogiloikan kuin markkinoinnissa käytetyt ostajapersoonat. Valmennuksessa pohdimme modernin oman median uusia ulottuvuuksia ja haemme sille lainalaisuuksia niin viestinnän, markkinoinnin kuin brändinrakentamisenkin saralta.

Ilmoittauduthan 26.5. mennessä tästä tai ep@kauppakamari.fi

Autan sinua koulutusasioissa!
palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, p. 0400 568 900, heidi.sikkila@kauppakamari.fi

8.50 Yhteyden avaaminen

9.00 Oma media 2.0 = Moderni oma media

• Organisaation mediakenttä elää ja kehittyy – miten pysyä mukana?
  • Moderni oma media osana vaikuttavaa yritysviestintää
  • Modernin oman median sisältöstrategisia elementtejä

12.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Sari Sohlström Strategist LM Someco Oy

Sari Sohlström on brändikehitykseen, strategiseen viestintään ja sisältömarkkinointiin erikoistunut strategi, jonka intohimona on herätellä organisaatioita dialogiin ja vaikuttavaan viestintään. Ja koska erityisesti sosiaalisen median voima on verkostoissa ja vuoropuhelussa, hän valmentaa ja aktivoi myös organisaatioiden johtoa, myyntiä ja asiantuntijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa osana modernia työnkuvaa