Oma media 2.0 = Moderni oma media | striimi

Aika: 28.4.2021 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 26.4.2021
Kenelle Median parissa työskenteleville

Miten organisaatiosi oma media pärjää yhä tihentyvässä mediamaailmassa? Pitäisikö sitä päivittää? Moderni oma media huomioi niin dialogiloikan kuin markkinoinnissa käytetyt ostajapersoonat. Valmennuksessa pohdimme modernin oman median uusia ulottuvuuksia ja haemme sille lainalaisuuksia niin viestinnän, markkinoinnin kuin brändinrakentamisenkin saralta.

Ilmoittauduthan 26.4. mennessä tästä tai  amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

8.50 Yhteyden avaaminen

9.00 Oma media 2.0 = Moderni oma media

• Organisaation mediakenttä elää ja kehittyy – miten pysyä mukana?
  • Moderni oma media osana vaikuttavaa yritysviestintää
  • Modernin oman median sisältöstrategisia elementtejä

12.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.