Office 365 työkalut – mistä on kyse?

Aika: 9.4.2020 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Aakee kakkonen, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 1.4.2020
Kouluttaja: Juhana Liesimaa
Kenelle Office 365 -ympäristöä työssään käyttäville

Tavoite
Tämä koulutus käsittelee O365 -ympäristön tuomia muutoksia loppukäyttäjän työskentelyyn: mitä selaimen kautta käytettävä portaali sisältää, mitkä tutut työkalut muuttuvat ja miten mobiililaitteet liittyvät kokonaisuuteen?

Kenelle
Koulutuksessa hyödynnetään Office 365 -ympäristöä. Toivomme osallistujalta tietotekniikan perustaitoja.

Ohjelmaversio
Koulutus vaatii Office 365 -ympäristön

OMA KONE MUKAAN! Paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittauduthan 24.3. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Kokemuksia koulutuksesta:
”Erittäin hyvä päivä. Erinomainen luennoitsija, asiaa sopivasti ja antoi juuri sen toivomani kokonaiskuvan koulutuksesta.”
”Erittäin hyvä kurssi kaikin puolin, kouluttaja oli erittäin asiantunteva ja innostava.”

”Taas ymmärsin vähän enemmän.”
”Hyvä sisältö, oleelliset asiat alusta alkaen. Kouluttaja selkeäsanainen ja kertasi hyvin. Hyvä tauotus. Tärkeä, koska ihminen ei kuitenkaan pysty kuuntelemaan ja omaksumaan tietoa yhteen mittaan kovin pitkään.”

Mikä on Office 365 -pilvi

• Mitä tarkoittaa Pilvipalvelu ja mikä oikeastaan muuttuu?
  • Mitkä perinteiset loppukäyttäjäpalvelut voidaan korvata Office 365 palveluilla
  • Office 365 työn ulkopuolisilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla

Portaalin työkalut, oma profiili ja Delve

• Tiedostojen hakeminen Delven avulla
  • Profiilin asetusten muokkaaminen

Verkkolevyiltä OneDrive for Businessiin

• Tallentaminen OneDrive for Businessiin
  • Tiedostojen synkronointi Windows resurssienhallintaan
  • Office Online työkalujen käyttö ja yhteys Office-sovelluksiin
  • Jaa tiedosto vs. lähetä liite

Sivustot eli SharePoint Online

• Lyhyt esittely SharePointista
  • SharePoint Intra, -sivustot ja –työtilat
  • Verkkolevy vs. asiakirjakirjasto
  • Kalenterit, listat ja luettelot

Teams yhdistää Office 365 -viestinnän

• Mitä tarkoittaa Teams-keskustelu
  • Teamsin Chat vs. Skype for Business -chat
  • Kalenteri ja kokoukset
  • Tiedostojen jakaminen
  • Lisää palveluita sovellusten kautta

Planner

• Suunnitelman luominen
  • Säilöt ja tehtävät
  • Tehtävien jakaminen ja seuranta

Yammer yrityksen sosiaalisen median keskiössä

• Mikä on Yammer ja miten teet julkaisun
  • Ryhmien käyttö luonti ja liittyminen
  • Miten käyttöoikeudet toimivat

Sovellukset esittelyssä

• Videoiden jakaminen Video-sovelluksella
  • Mikä on Stream?
  • Swayllä näyttävää sisältöä
  • Forms-lomakkeet

jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %
normaalihinta 550 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

ICT -asiantuntija Juhana Liesimaa, Wistec Training Oy

Juhana ”Junnu” Liesimaa, ICT-kouluttaja vuodesta 1998. ICT-urani alkoi vuonna 1984, kun sain Commodore64:n. Jo samana iltana oli kohtalo ”taputeltu” ja olin varma, että näissä kuviossa sitä tullaan olemaan. Juhana kouluttaa laajasti eri Office-ohjelmia ja O365-ratkaisuja, myös Accessia ja Lotus Notesia.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen