O365 projektityökalut ja Ms Project

Ilmoittaudu tästä

Aika: 24.11.2020 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Laakee kolomonen, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 16.11.2020
Kouluttaja: Erkki Renvall, Wistec Training
Kenelle projektipäälliköille, projektien seurannassa ja toiminnassa mukana olevat sekä tiimin esimiehet

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tehoa projektityöskentelyyn! 

Microsoft Teams on monipuolinen ja muokattava digitaalinen työryhmäohjelmisto. Microsoft Planner yhdistää ryhmät, tehtävät, asiakirjat ja keskustelut parantaen tehtävien suunnittelua sekä ryhmien yhteistyötä. Power Automate eli entiseltä nimeltään Flow mahdollistaa työnkulkujen luomisen. Project Onlinen avulla projektien, resurssien ja työryhmien hallinta ja aikataulussa pitämien on tehokasta ja helppoa. Näin Microsoft luonnehtii mainittuja yksittäisiä Office365 -sovelluksia.

Tehoa työskentelyyn saadaan näiden sovellusten yhteiskäytöllä sekä ottamalla mukaan myös Ms Project -työpöytäsovellus. Projektien suunnittelu ja aikataulutus sekä edistymisen seuranta helpottuu ja tehostuu. Myös yhteistyö projektitiimin sisällä on helppoa ja tehokasta lähes missä tahansa. 

Tavoite 

Koulutuksen tavoitteena on, että kurssilainen osaa hyödyntää Office365 -sovelluksia sekä Ms Project -työpöytäohjelmistoa tehokkaasti projektien aikataulutuksessa ja seurannassa. 

Kenelle 

Koulutus on tarkoitettu kaikille projektipäälliköille sekä muille projektiseurannan ja -hallinnan kanssa työskenteleville. 

Ohjelmaversio 

Tämä koulutus soveltuu Office365 -palvelua käyttäville, joilla on käytössään Teams, Planner ja Project Online 

HUOM! Ota oma kone mukaan. Mikäli tarvitset koulutukseen lainakoneen – ilmoita siitä meille! Koulutustilassa ei valmiina koneita

Ilmoita 5, maksa 4!

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä! 

Ilmoittauduthan 14.11. mennessä tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot:palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

Yleiskatsaus Teams-, Planner- ja Power Automate -sovelluksiin 

Project Online yleiskatsaus
– Mihin Project Online on tarkoitettu
– Projektien suunnittelu Project Onlinen työkaluilla
– Tehtävien lisääminen
– Tehtävien linkitykset
– Perusaikataulun tallennus 

Resurssien käsittely ja hallinta Project Onlinessa
– Resurssipoolin muodostaminen
– Resurssien lisääminen tehtävään
– Resurssien kuormituksen tarkastelu 

Project -työpöytäsovelluksen yleiskatsaus
– Mihin Project työpöytäsovellus on tarkoitettu
– Sovelluksen peruskäyttö
– Projektiaikataulun julkaiseminen 

Teamsin, Plannerin ja Power Automate -sovelluksen käyttö projektinhallinnassa
– Teamsin ja Plannerin käyttöönotto projektinhallintaan
– Projektitiimin luonti Teamsiin
– Ms Projectin tehtävien siirto Planneriin
– Plannerin käyttö projektinhallinnassa
– Miten luon työnkulkuja PowerAutomatella? 

Käyttötapausesimerkkejä 

Erkin koulutuksissa käyneiden kommentit

  • Kouluttaja Erkki Renvall on rauhallinen ja etenee selkeästi niin, että mukana on helppo pysyä.
  • Kouluttajalla hyvä ja selkeä tapa esittää. Helppo ja miellyttävä kuunnella.

Hinta

Jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %
Normaalihinta 550 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Erkki Renvall, Wistec Training Oy

Erkki Renvall, Wistec Training Oy

Erkki Renvallilla on 25 vuoden kokemus sekä Microsoftin että Adoben ohjelmistojen koulutuksesta. Hän on erikoistunut Excelin edistyneempien ominaisuuksien sekä Excel-ohjelmoinnin kouluttamisen lisäksi yritysten raportoinnin kehittämiseen Excelillä ja Power BI -sovelluksella. Erkiltä löytyy Excelin lisäksi laajaa osaamista ja kokemusta aina Wordin peruskursseista MsProject- ja MsVisio –ohjelmien jatkotason koulutuksiin sekä Photoshop-, InDesign- ja Illustrator –kursseihin. Hänellä on kokemusta myös SQL-kyselykielen, XML-kielen, tietokantasuunnittelun ja tietoturvakysymysten kouluttamisesta.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.