O365 projektityökalut ja Ms Project

Aika: 24.11.2020 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Sokos hotel Lakeus, kokoustila Laakee kolomonen, Torikatu 2, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 16.11.2020
Kouluttaja: Erkki Renvall, Wistec Training
Kenelle projektipäälliköille, projektien seurannassa ja toiminnassa mukana olevat sekä tiimin esimiehet

Tehoa projektityöskentelyyn!

Microsoft Teams on monipuolinen ja muokattava digitaalinen työryhmäohjelmisto. Microsoft Planner yhdistää ryhmät, tehtävät, asiakirjat ja keskustelut parantaen tehtävien suunnittelua sekä ryhmien yhteistyötä. Power Automate eli entiseltä nimeltään Flow mahdollistaa työnkulkujen luomisen. Project Onlinen avulla projektien, resurssien ja työryhmien hallinta ja aikataulussa pitämien on tehokasta ja helppoa. Näin Microsoft luonnehtii mainittuja yksittäisiä Office365 -sovelluksia.

Tehoa työskentelyyn saadaan näiden sovellusten yhteiskäytöllä sekä ottamalla mukaan myös Ms Project -työpöytäsovellus. Projektien suunnittelu ja aikataulutus sekä edistymisen seuranta helpottuu ja tehostuu. Myös yhteistyö projektitiimin sisällä on helppoa ja tehokasta lähes missä tahansa.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että kurssilainen osaa hyödyntää Office365 -sovelluksia sekä Ms Project -työpöytäohjelmistoa tehokkaasti projektien aikataulutuksessa ja seurannassa.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille projektipäälliköille sekä muille projektiseurannan ja -hallinnan kanssa työskenteleville.

Ohjelmaversio

Tämä koulutus soveltuu Office365 -palvelua käyttäville, joilla on käytössään Teams, Planner ja Project Online

HUOM! Ota oma kone mukaan. Mikäli tarvitset koulutukseen lainakoneen – ilmoita siitä meille! Koulutustilassa ei valmiina koneita

Ilmoita 5, maksa 4!

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä!

Ilmoittauduthan 14.11. mennessä tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot:palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Yleiskatsaus Teams-, Planner- ja Power Automate -sovelluksiin

Project Online yleiskatsaus
– Mihin Project Online on tarkoitettu
– Projektien suunnittelu Project Onlinen työkaluilla
– Tehtävien lisääminen
– Tehtävien linkitykset
– Perusaikataulun tallennus

Resurssien käsittely ja hallinta Project Onlinessa
– Resurssipoolin muodostaminen
– Resurssien lisääminen tehtävään
– Resurssien kuormituksen tarkastelu

Project -työpöytäsovelluksen yleiskatsaus
– Mihin Project työpöytäsovellus on tarkoitettu
– Sovelluksen peruskäyttö
– Projektiaikataulun julkaiseminen

Teamsin, Plannerin ja Power Automate -sovelluksen käyttö projektinhallinnassa
– Teamsin ja Plannerin käyttöönotto projektinhallintaan
– Projektitiimin luonti Teamsiin
– Ms Projectin tehtävien siirto Planneriin
– Plannerin käyttö projektinhallinnassa
– Miten luon työnkulkuja PowerAutomatella?

Käyttötapausesimerkkejä

Erkin koulutuksissa käyneiden kommentit

• Kouluttaja Erkki Renvall on rauhallinen ja etenee selkeästi niin, että mukana on helppo pysyä.
  • Kouluttajalla hyvä ja selkeä tapa esittää. Helppo ja miellyttävä kuunnella.

Jäsenetuhinta 365 € + alv 24 %
Normaalihinta 550 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

Erkki Renvall, Wistec Training Oy

Erkki Renvallilla on 25 vuoden kokemus sekä Microsoftin että Adoben ohjelmistojen koulutuksesta. Hän on erikoistunut Excelin edistyneempien ominaisuuksien sekä Excel-ohjelmoinnin kouluttamisen lisäksi yritysten raportoinnin kehittämiseen Excelillä ja Power BI -sovelluksella. Erkiltä löytyy Excelin lisäksi laajaa osaamista ja kokemusta aina Wordin peruskursseista MsProject- ja MsVisio –ohjelmien jatkotason koulutuksiin sekä Photoshop-, InDesign- ja Illustrator –kursseihin. Hänellä on kokemusta myös SQL-kyselykielen, XML-kielen, tietokantasuunnittelun ja tietoturvakysymysten kouluttamisesta.