#naisjohtajat pelastavat maailman – Myyttejä ja tosiasioita naisjohtajuudesta | striimi

Aika: 21.4.2021 klo 12:30 - 17:15
Ilmoittaudu viimeistään 19.4.2021
Kouluttaja: useita asiantuntijoita
Kenelle Naisjohtajuudesta kiinnostuneille

Keskuskauppakamari on jo vuosikymmenen ajan vauhdittanut osaavien naisten uraa niin naisjohtajakatsausten ja -selvitysten kuin mentorointiohjelmankin avulla. Mitä on saatu aikaan ja miltä tulevaisuus näyttää? Mikä on naisjohtajuuden tilanne Suomessa selvitysten valossa? Miltä naisjohtajien uramahdollisuudet näyttävät johdon suorahakujen näkökulmasta? Millainen voimavara diversiteetti on? Miltä tulevaisuus näyttää?

Verkkotapahtumassa 21.4.2021 luodaan katsaus naisjohtajuuteen selvitysten ja inspiroivien uratarinoiden kautta. Seminaarin moderaattorina toimii itsenäinen johtajanainen, puhuja ja tietokirjailija Anu Kuistiala, joka on MTV Uutisten entinen päätoimittaja. Anu on julkaissut kaksi kirjaa Johtajanaiset (2019) ja Tähtitaidot – 8 askelta menestykseen (2021).

Keskuskauppakamari järjestää naisjohtajuuden tilaa ja tulevaisuutta tarkastelevan verkkotapahtuman, joka on suunnattu hallitusammattilaisille, yritysjohdolle, koulutuspäättäjille, henkilöstöpäättäjille ja kaikille johtamisen monimuotoisuudesta kiinnostuneille.

VERKKOTAPAHTUMAN OHJELMA:

12.30 Seminaari alkaa

Hyvät ja huonot uutiset naisjohtajuudesta
Varatoimitusjohtaja Anne Horttanainen, Keskuskauppakamari

Diversiteetti voimavarana
keskustelussa mukana:
Toiminnanjohtaja Tanja RisikkoUniversities Finland, Suomen Yliopistojen rehtorineuvosto Unifi
Partner Sebastian Lindqvist, IMS Talent Oy
Toimituspäällikkö Anni Erkko, Kauppalehti Fakta, Talouselämä & Kauppalehti
Pääsihteeri Leena Linnainmaa, Directors’ Institute Finland

14.00 Tauko

14.30 Seminaari jatkuu

Myyttejä naisjohtajuudesta ja kuinka ne murretaan?
kokemuksia naisjohtajuudesta meiltä ja maailmalta sekä inspiroivia uratarinoita

Hallituksen puheenjohtaja mm. Altia, Posti, Orthex Sanna Suvanto-Harsaae
Hallituksen puheenjohtaja, vuorineuvos Jorma Eloranta, Stora Enso Oy
Pääsihteeri Lenita Toivakka, Global Compact Finland

16.00 Tauko

16.15 Keynote puheenvuoro
Mitkä megatrendit muuttavat maailmaa?
Futuristi Elina Hiltunen

17.15 Seminaari päättyy

Seminaari järjestetään koronavirustilanteesta johtuen verkkotapahtumana. Voit seurata ohjelmaa joko suorana lähetyksenä tai tilaisuuden jälkeen tallenteena.

Verkostoidu muiden seminaarin osallistujien kanssa
Seminaarin osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua virtuaalisten videotapaamisten avulla. Verkostoitumiseen käytämme Tavata-työkalua. Tapaamisten sopiminen alkaa viikkoa ennen seminaaripäivää ja tapaamisia on mahdollista sopia ajalle 21.-22.4.2021.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jäsenetuhinta 345€ + alv 24%
Normaalihinta 395€ + alv 24%
Julkinen sektori 195€ + alv 24%
Striimipaketti 5 osallistujaa 1000€ + alv 24%
Striimipaketti 10 osallistujaa 1800€ + alv 24%

Maksu- ja peruutusehdot: Laskutamme seminaarin osallistumismaksut tilaisuuden jälkeen. Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään 7 vuorokautta ennen seminaaria. Myöhäisemmästä peruutuksesta veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.