Moderni ja älykäs myynti | striimi

Ilmoittaudu täällä

Aika: 9.12.2021 klo 8:45 - 15:30
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 8.12.2021
Kouluttaja: Petri Kiikkinen, Yritysvalmentaja Turboteam Oy
Kenelle suunnattu palveluiden myynnistä ja omien myyntitaitojen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille!

Tervetuloa Helsingin seudun kauppakamarin myyntivalmennukseen joka on suunnattu palveluiden myynnistä ja omien myyntitaitojen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille!

Toimintaympäristössä tapahtuvien muutosten myötä myyntitaidon merkitys tulee korostumaan tulevaisuudessa.  Nykymarkkinoilla perinteinen tuotemyynti ei enää riitä. Myynnin kyky reagoida muutoksiin ja kokonaisuuksien ymmärtäminen nousevat entistä merkittävämpään asemaan kun asiakaskohtaamisten odotukset lisäarvon tuottamisesta kasvavat.  Keskeisessä roolissa modernin ja älykkään myynnin kehittämisessä on asiakkaiden kohtaaminen, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kyky viestiä vaikuttavasti.

Valmennuspäivän jälkeen sinulla on selkeä käsitys asioista, joihin juuri sinun pitää panostaa saavuttaaksesi tavoitteesi helpommin.

Valmennuspäivä on suunniteltu palveluiden myynnistä ja omien myyntitaitojen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille.

Koulutuksen jälkeen
• tiedät vahvuutesi ja kehittämiskohteesi myyjänä ja olet löytänyt keinoja oman työsi kehittämiseen
• työskentelysi on tehokkaampaa ja tulosorientoituneempaa, joten myös työn mielekkyys kasvaa ja tulokset paranevat
• olet kehittänyt henkilökohtaisia vuorovaikutus- ja johtamistaitojasi

Tervetuloa mukaan!

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 495€ + alv 24%
Normaalihinta 695€ + alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

9.00 Moderni ja älykäs myynti

• Mihin juuri minun/meidän pitää panostaa tekemisessä (jaettu ymmärrys)
  • Miten hyödynnän toimintaympäristössä tapahtuvat muutokset?
    -asiakkaiden kohtaaminen, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • Miten tiedostamme asiakkaan tarpeet?
    – pystytkö tuottamaan lisäarvoa asiakkaillesi?
  • Miten varmistetaan 2022 vuoden myyntitavoitteiden saavuttaminen?

Tilaisuus päättyy

Tauot:
Kahvitauot klo 8.45, 10.15 ja 14.15. Lounastauko klo 12.00–12.30

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.