fbpx

Miten vastuullisuus voidaan valjastaa uusiutumisen ja kasvun moottoriksi? | striimi

Aika: 1.6.2021 klo 9:00 - 12:30
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 30.5.2021
Kouluttaja: Katri Sipilä ja Aija Bärlund, Deve Partners
Kenelle Yritysten omistajille, johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille

– Vastuullisuus – kenen vastuulla ja miten?

– Mikä on vastuullisuuden rooli yrityksen arvonluonnissa?

– Miten vastuullisuudesta voidaan tehdä kilpailuetu?

– Miten kestävällä ja vastuullisella johtamisella luodaan hyvinvointia, tuottavuutta ja   vaikuttavuutta?

– Turvallisuus ja kyberturvallisuus maineen ja bisneksen mahdollistajana

– Yhteiskunnallinen yritys – hyvää bisnestä ja hyviä tekoja yhteiskuntaan

Valmennus on tarkoitettu yritysten omistajille, johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille sekä kaikille niille, joita kiinnostaa yritys- ja yhteiskuntavastuu sekä vastuullisen ja kestävän liiketoiminnan mukanaan tuoma positiivinen maine ja arvonnousu. Valmennus sopii myös julkisyhteisöille ja järjestöille, jotka haluavat kasvattaa oman organisaation vaikuttavuutta yhteiskunnassa.

Ilmoittaudu 30.5. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Miten vastuullisuus voidaan valjastaa uusiutumisen ja kasvun moottoriksi?

• Vastuullisuus – kenen vastuulla ja miten?
  • Mikä on vastuullisuuden rooli yrityksen arvonluonnissa?
  • Miten vastuullisuudesta voidaan tehdä kilpailuetu?
  • Miten kestävällä ja vastuullisella johtamisella luodaan hyvinvointia, tuottavuutta ja   vaikuttavuutta?
  • Turvallisuus ja kyberturvallisuus maineen ja bisneksen mahdollistajana
  • Yhteiskunnallinen yritys – hyvää bisnestä ja hyviä tekoja yhteiskuntaan

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen ja yhteyden avaus
9.00 koulutus alkaa
10.15 tauko
12.00 tilaisuus päättyy

Katri Sipilä
VT, HHJ- PJ, Business Coach Master
Deve Partners

VT Katri Sipilä on Deve Partnersin perustaja, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjä. Katri on toiminut yrittäjänä sekä  liiketoimintavastuussa toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana yrityksissä, järjestöissä ja julkishallinnon puolella.

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Yli 20 vuoden kokemus toimitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä digitaalisen transformaation ytimessä kansainvälisellä musiikkitoimialalla.

Hallituksen jäsen,  neuvonantaja

Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ –puheenjohtaja ja HHJ-kurssin kouluttaja. Hallituspartnerit Helsingin ja Boardprofessionals Finlandin jäsen. Toiminut jäsenenä ja puheenjohtajana useiden  yhtiöiden, säätiöiden ja yhdistysten hallituksissa ja neuvonantajana pk- ja start-up –yhtiöissä.

Strategiat, riskit, johtamisjärjestelmät, kumppanuudet, kyvykkyydet ja osaamiset, yritysjärjestelyt

Business coach, mentori

Sertifiotu Business Coach Master ja mentori. Omistajien, hallitusten ja johdon valmennus.

Juristi, vaikuttaja, viestijä

Varatuomari. Laaja edunvalvonnan ja vaikuttamisviestinnän  kokemus EU-tasolla ja kotimaassa.  Corporate Governance, yhtiöoikeus, immateriaalioikeudet, vaativat sopimukset.

Aija Bärlund
Puheenjohtaja, partneri, yritysvalmentaja ja johdon sparraaja
Deve Partners

MBA Aija Bärlund on Deve Partnersin perustaja, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjä. Hän on toiminut yrittäjänä ja liiketoimintavastuussa toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Bärlund on konsultoinut laajasti pk- ja pörssiyrityksiä, start-upeja, julkisorganisaatioita sekä järjestöjä. Liikkeenjohdon konsultoinnissa hänellä on kokemusta mm. johtoryhmien ja hallitusten kehittämisestä, ennakoinnista, skenaariotyöskentelystä, strategioista, palveluiden, teknologian ja liiketoiminnan kehittämisestä, kansainvälistämisestä, markkina- ja kilpailijaseurannasta, brändeistä ja vastuullisuudesta. Bärlund toimii Suomen Yrittäjien kansainvälistymisvaliokunnassa, Espoon Yrittäjien hallituksessa sekä Ympäristöjohtamisen yhdistyksessä.

Julkaisut:

• Suomalaisen johtamisen tulevaisuus, Åhman, Bärlund, 2005 Hunting Minds
  • Voittajajohtoryhmät – seitsemän askelta tulevaisuuden menestyjäksi, Åhman, Bärlund, Vatanen, 2007 WsoyPRO
  • Kestävä johtajuus – Bisneksen uusi elinehto, Bärlund, Perko, 2013 Talentum
  • Kunnat kuntoon, Maury, Loukomies, Bärlund, 2017 Kiss Publishing.