Miten vastuullisuus voidaan valjastaa uusiutumisen ja kasvun moottoriksi? | striimi

Ilmoittaudu tästä

Aika: 1.6.2021 klo 9:00 - 12:30
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 30.5.2021
Kouluttaja: Katri Sipilä ja Aija Bärlund, Deve Partners
Kenelle Omistajille, johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille sekä kaikille niille, joita kiinnosta vastuullinen yritystoiminta

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Valmennus on tarkoitettu yritysten omistajille, johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille sekä kaikille niille, joita kiinnostaa yritys- ja yhteiskuntavastuu sekä vastuullisen ja kestävän liiketoiminnan mukanaan tuoma positiivinen maine ja arvonnousu. Valmennus sopii myös julkisyhteisöille ja järjestöille, jotka haluavat kasvattaa oman organisaation vaikuttavuutta yhteiskunnassa.

Ilmoittauduthan 30.5. tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

– Vastuullisuus – kenen vastuulla ja miten?

– Mikä on vastuullisuuden rooli yrityksen arvonluonnissa?

– Miten vastuullisuudesta voidaan tehdä kilpailuetu?

– Miten kestävällä ja vastuullisella johtamisella luodaan hyvinvointia, tuottavuutta ja   vaikuttavuutta?

– Turvallisuus ja kyberturvallisuus maineen ja bisneksen mahdollistajana

– Yhteiskunnallinen yritys – hyvää bisnestä ja hyviä tekoja yhteiskuntaan

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Hinta

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla. Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Ohjelma

8.45 ilmoittautuminen
9.00 koulutus alkaa
10.15 kahvitauko
12.00 Tilaisuus päättyy

Oikeudet muutoksiin:  

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. 

 

Katri Sipilä
VT, HHJ- PJ, Business Coach Master
Deve Partners

VT Katri Sipilä toimii liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittäjänä ja valmentajana erityisesti hallitustyön ja johtamisen sekä juridisesta näkökulmasta. Hän on perehtynyt vastuullisuuteen ja eettiseen toimintaan järjestöjen ja yhteiskunnallisten yritysten hallituksissa ja operatiivisessa toiminnassa.

Aija Bärlund
Puheenjohtaja, partneri, yritysvalmentaja ja johdon sparraaja
Deve Partners

MBA Aija Bärlund on opettanut ja ohjannut projektitöitä Aalto EE:n /Pron Kilpailuetua vastuullisuudesta ohjelmassa vuodesta 2016 lähtien. Vuonna 2013 hän kirjoitti yhdessä Sitran kiertotalouden johtavan asiantuntijan Susanna Perkon kanssa kirjan Kestävä johtajuus -bisneksen uusi elinehto. Keväällä 2021 julkaistaan jatko-osa Ilmastouudistajat – kohti puhtaampaan maailmaa ja parempaa bisnestä Susanna Perkon kanssa, joka toimii tällä hetkellä Suomen kansallisena asiantuntijana EU:n Ilmastodirektoraatissa.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.