Miten vastuullisuus voidaan valjastaa uusiutumisen ja kasvun moottoriksi? | striimi

Aika: 1.6.2021 klo 9:00 - 12:30
Ilmoittaudu viimeistään 30.5.2021
Kouluttaja: Katri Sipilä ja Aija Bärlund, Deve Partners
Kenelle Omistajille, johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille sekä kaikille niille, joita kiinnosta vastuullinen yritystoiminta

Valmennus on tarkoitettu yritysten omistajille, johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille sekä kaikille niille, joita kiinnostaa yritys- ja yhteiskuntavastuu sekä vastuullisen ja kestävän liiketoiminnan mukanaan tuoma positiivinen maine ja arvonnousu. Valmennus sopii myös julkisyhteisöille ja järjestöille, jotka haluavat kasvattaa oman organisaation vaikuttavuutta yhteiskunnassa.

Ilmoittauduthan 30.5. tästä tai
amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

– Vastuullisuus – kenen vastuulla ja miten?

– Mikä on vastuullisuuden rooli yrityksen arvonluonnissa?

– Miten vastuullisuudesta voidaan tehdä kilpailuetu?

– Miten kestävällä ja vastuullisella johtamisella luodaan hyvinvointia, tuottavuutta ja   vaikuttavuutta?

– Turvallisuus ja kyberturvallisuus maineen ja bisneksen mahdollistajana

– Yhteiskunnallinen yritys – hyvää bisnestä ja hyviä tekoja yhteiskuntaan

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Jäsenetuhinta 390,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 490,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

8.45 ilmoittautuminen
9.00 koulutus alkaa
10.15 kahvitauko
12.00 Tilaisuus päättyy

Katri Sipilä
VT, HHJ- PJ, Business Coach Master
Deve Partners

VT Katri Sipilä toimii liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittäjänä ja valmentajana erityisesti hallitustyön ja johtamisen sekä juridisesta näkökulmasta. Hän on perehtynyt vastuullisuuteen ja eettiseen toimintaan järjestöjen ja yhteiskunnallisten yritysten hallituksissa ja operatiivisessa toiminnassa.

Aija Bärlund
Puheenjohtaja, partneri, yritysvalmentaja ja johdon sparraaja
Deve Partners

MBA Aija Bärlund on opettanut ja ohjannut projektitöitä Aalto EE:n /Pron Kilpailuetua vastuullisuudesta ohjelmassa vuodesta 2016 lähtien. Vuonna 2013 hän kirjoitti yhdessä Sitran kiertotalouden johtavan asiantuntijan Susanna Perkon kanssa kirjan Kestävä johtajuus -bisneksen uusi elinehto. Keväällä 2021 julkaistaan jatko-osa Ilmastouudistajat – kohti puhtaampaan maailmaa ja parempaa bisnestä Susanna Perkon kanssa, joka toimii tällä hetkellä Suomen kansallisena asiantuntijana EU:n Ilmastodirektoraatissa.