Miten rakennat toimivan hallituksen? | striimi

Ilmoittaudu täältä

Aika: 5.11.2021 klo 9:00 - 12:15
Ilmoittaudu viimeistään 4.11.2021
Kouluttaja: Antti Hannula Asianajotoimisto Nordia Oy

Hyvä hallitus ja hallituksen kyvykkyys ovat avainasemassa yrityksen menestyksessä. Miten hyvä hallitus rakennetaan? Entä minkälainen on ihanteellinen hallituksen jäsen? Hyvää hallitusta ja hyvää hallitustyötä ja niihin vaikuttavia asioita käsitellään koulutuksessa monesta eri näkökulmasta.

Kenelle: Koulutus sopii osakeyhtiöiden

• hallituksen jäsenille
  • hallitusten puheenjohtajille
  • omistajille.

Tilaisuuden kouluttajana toimii asianajaja, osakas Antti Hannula Asianajotoimisto Nordia Oy:stä. Antilla laaja kokemus hallitustyöstä ja hallitusten rakentamisesta, sillä hän on toiminut melkein kymmenen vuotta pääomasijoittajana, vuosia liikejuristina ja lisäksi noin 70 yrityksen hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä.

8.55 Etäosallistujien yhteyden avaus

9.00 Tervetuloa!
Kettunen, Helsingin seudun kauppakamari

Tilaisuuden kouluttajana toimii asianajaja, osakas Antti Hannula Asianajotoimisto Nordia Oy:stä.

9.05 Minkälainen hallitus sinun yrityksellesi

• Omistajatahto ja -strategia
  • Yrityksen strategia
  • Tarvittava osaaminen

10.30 Kahvitauko

10.45 Temppu ja miten se tehdään käytännössä

• Odotukset hallituksen jäseneltä
  • Kohtuulliset vaatimukset hallituksen jäseneltä – ja jäsenelle
  • Miksi ehdokas antaisi suostumuksen valintaansa
  • Hallituksen jäsenen palkkio

11.45 Hallituksen jäsenten perehdyttäminen ja järjestäytyminen

• Hallituksen jäsenen perehtyminen
  • Hallituksen jäsenen perehdyttäminen
  • Hallituksen järjestäytymiskokous
  • Toiminnan suunnittelu ja arviointi

12.15 Tilaisuus päättyy

Huom!

Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan ja kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saat heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Jäsenetuhinta 410,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 520,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

asianajaja Antti Hannula

Asianajaja Antti Hannula on ennen asianajouraansa työskennellyt pääomasijoittajana ja yritysjuristina. Lisäksi hän on toiminut noin 50 yrityksen hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä.
Hänellä on paljon kokemusta omistajien ja hallitusten sekä liikkeenjohdon neuvonantajana.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.