WEBINAARI: Microsoft Teams peruskäyttäjälle

Ilmoittaudu

Aika: 16.4.2020 klo 9:00 - 12:00
Paikka: omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 9.4.2002
Kouluttaja: Erkki Renvall, Wistec Training Oy

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Office 365 Teams kokoaa useita eri palveluita kokonaisvaltaiseksi viestinnän keskukseksi. Teamsin kautta viestit pikaviesteillä ja yhteisissä keskustelukanavissa, pidät Online-palaverit ja hallinnoit materiaalit kokousasiakirjoista tehtävälistoihin.

Tässä koulutuksessa perehdytään Teams palvelun käyttöön. Perehdymme Online palaverien järjestämiseen sekä sisäisesti pikakokouksina että Outlook kutsujen kautta. Tutustumme myös Teamsin laajoihin yhteiskäyttömahdollisuuksiin Office 365 ympäristössä ja kolmannen osapuolen sovellusten kautta.

Kenelle: Koulutuksessa hyödynnetään Office 365 ympäristöä. Osallistujalta toivotaan tietotekniikan perustaitoja.

Koulutus vaatii Office 365 ympäristön.

Ilmoittauduthan 9.4. mennessä: www.lyyti.in/Teams
tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi p. 040 533 8537.

Koulutus järjestetään yhdessä Oulun kauppakamarin kanssa.

Webinaarin ohjeet
Saat ennen tilaisuutta kalenterikutsun, millä osallistua Teams:n kautta pidettävään koulutukseen. Osallistu omalta koneeltasi. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokkeet. Webinaari toteutetaan livenä, voit esittää kysymyksiä sekä osallistua keskusteluun.

Sisältö

Teams selaimessa ja sovelluksena
– Löytyykö seliamesta kaikki samat ominaisuudet kuin työpöydältä?
– Teams mobiilisti

Tiimiviestintää Teamsissä
– Mikä on Teams? Teams palvelun esittely.
– Miten viestin kanavissa ja Chatissä? Viestinnän työkalut.
– Miten pidän kokouksen? Kokouskutsun luominen ja kokouksen pitäminen Teamsin kautta.

Tiimit ja kanavat
– Miten luon uuden tiimin? Tiimin luominen ja käyttäjien hallinta.
– Voiko tiimillä olla useita kanavia? Kanavien luominen ja tehokas käyttö.
– Mitä automatiikkaa kanavaan voi
luoda? Kanavien liitännäiset.
– Voinko kutsua ulkopuolisia käyttäjiä Teamsiin? Ulkopuolisten käyttäjien oikeudet.

Teamsin yhteiskäyttöiset palvelut
– Mitä palveluita Teamsiin saa kytkettyä?
– Tiedostot SharePointissa.
– Tehtävien hallinta Plannerin avulla.
– OneNote muistikirja tiimityössä.

Tervetuloa!

Hinta

Osallistuminen päivän molempiin koulutuksiin (iltapäivällä Teams ja tiimien hallinta) jäsenetuhinta: 390 €, hinta 550 €.
Osallistuminen yhteen puolen päivän koulutukseen: jäsenetuhinta 240 €, hinta 340 €.

Hintoihin lisätään alv 24%. Hinnat sisältävät materiaalin. Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Ohjelma

9.00 koulutus alkaa
12.00 koulutus loppuu

Erkki Renvall, Wistec Training Oy

Erkki Renvall, Wistec Training Oy

Erkillä on 25 vuoden kokemus sekä Microsoftin että Adoben ohjelmistojen koulutuksesta. Hän on erikoistunut Excelin edistyneempien ominaisuuksien sekä Excel-ohjelmoinnin kouluttamisen lisäksi yritysten raportoinnin kehittämiseen Excelillä ja Power BI -sovelluksella.
Erkiltä löytyy Excelin lisäksi laajaa osaamista ja kokemusta aina Wordin peruskursseista MsProject- ja MsVisio –ohjelmien jatkotason koulutuksiin sekä Photoshop-, InDesign- ja Illustrator –kursseihin. Hänellä on kokemusta myös SQL-kyselykielen, XML-kielen, tietokantasuunnittelun ja tietoturvakysymysten kouluttamisesta.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.