LIVE STREAM: Totti Karpela: Vainoajat ja uhkailijat kuriin

Paikka: oma työpiste
Ilmoittaudu viimeistään 26.11.2019
Kouluttaja: Totti Karpela
Kenelle Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka voivat työssään joutua kohtaamaan häirintä-, uhka- ja vainoamistilanteita tai vastaavat asiakaspalvelun kehittämisestä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka voivat työssään joutua kohtaamaan häirintä-, uhka- ja vainoamistilanteita tai vastaavat asiakaspalvelun kehittämisestä. Tilaisuus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi perinnän, korvauspäätösten, isännöinnin ja sosiaalipalveluiden parissa työskenteleville niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Jokaisen asiakaspalvelutyötä tekevän kohdalle voi osua piinaava häirikkö tai uhkailija, jonka kohtaaminen voi olla henkisesti hyvin raskasta ja vaikuttaa työssä jaksamiseen. Miten häirikön voi kohdata turvallisesti, ja kuinka tulisi suhtautua uhkailijoihin?

Koulutuksessa saat valmiuksia häirikön oikeaoppiseen kohtaamiseen ja opit, miten kannattaa reagoida uhkauksiin. Samalla saat toimintamalleja, jotka auttavat koko organisaatiota ehkäisemään häirintä- ja uhkailutilanteiden kärjistymistä jo ennalta.

Koulutuksen hyödyt
tunnistat tavallisimmat häiriköinnin muodot ja sen, millainen ihminen on häirikkö

• tiedät, minkälaisissa tilanteissa uhkailut tai häiriköinnit yleensä alkavat
  • saat toimintavaihtoehtoja häirintä-, uhka- ja vainoamistilanteiden varalle

Ilmoittaudu mukaan »

Häirintä-, uhka- ja vainoamistilanteiden ehkäisy ja hallinta

• Minkälainen ihminen on häirikkö?
  • Mitkä ovat tavallisimmat häiriköinnin muodot?
  • Minkälaisissa tilanteissa uhkailut tai häiriköinnit yleensä alkavat?
  • Miten riskihenkilöidenhenkilö ja osoitetiedot turvataan jo ennakolta
  • Eri toimintavaihtoehdot häiriköinnin alkaessa
  • Vuorovaikutustaidot haasteellisten ihmisten kohtaamistilanteissa
  • Turvallisuusrutiinit työpaikoille
  • Miten median kanssa tulisi toimia häiriköintitapauksissa
  • Kodin turvatoimet
  • Työpaikan avainhenkilöiden EET-koulutus
  • Minkälaisia palveluita voi pyytää paikallispoliisilta?
  • Miten kohtaan häirikön turvallisesti?
  • Häirinnän vaikutus uhrin henkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen
  • Uhrin perheen huomioiminen häirintätapauksissa
  • Häirintä sosiaalisessa mediassa

Ohje live stream -osallistumiseen:

Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

Ilmoittaudu mukaan »

Jäsenhinta 380€ +alv 24%
Ei-jäsenhinta 480€ +alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali

12.00 Koulutuspäivän avaus, asiantuntija Janne Kettunen, Kauppakamarin Koulutus
12.50-13.00 Tauko
13.50-14.10 tauko
15.00-15.10 tauko
16.00 Tilaisuus päättyy

Totti Korpela, Mielenrauha Oy

Totti Karpelalla on valtionhallinnosta hankittu kattava 20-vuotinen kouluttajakokemus. Poliisin erityistilanteiden neuvottelijana toiminut Totti on työskennellyt pitkään merkittävien organisaatioiden asiakaspalvelun kehittämisen parissa haasteellisten viestintätilanteiden sekä asiakkaiden osalta. Erityisosaamisalueena on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta myös työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintätilanteiden sekä toimintamallien kehittämiseksi.