LIVE STREAM: Suuri palkkapäivä

Paikka: oma työpiste
Ilmoittaudu viimeistään 17.9.2019
Kouluttaja: Outi Tähtinen, Sari Wulff, Kirsi Parnila
Kenelle Koulutus on hyödyllinen palkanlaskijoille, henkilöstöhallinnosta ja työsuhdeasioista vastaaville, hallintopäälliköille sekä taloushallinnossa työskenteleville, jotka vastaavat palkanlaskennasta tai työsuhteisiin liittyvistä asioista.

Suuri Palkkapäivä tarjoaa kattavan tietopaketin tuoresta palkanlaskentaan liittyvistä muutoksista. Päivän aikana käydään läpi hiljattain voimaan tullutta, voimaan tulevaa ja valmisteilla olevaa työlainsäädäntöä sekä tulorekisterin ja verotuksen tuoreita kuulumisia.

Koulutuksessa saat tietoa mm:

• tulorekisteriin vuoden 2020 alusta voimaan tulevista muutoksista
  • Verohallinnon uusista ohjeista ja menettelyistä
  • asumisperusteisen sosiaaliturvan uudistuksesta
  • vuosiloman ansainnasta työkyvyttömyyden ja kuntoutuksen ajalta
  • työaikalain kokonaisuudistuksesta

Voit halutessasi lähettää etukäteen päivän aiheisiin liittyviä kysymyksiä, joihin asiantuntijat vastaavat koulutuksessa.

Asiantuntijoina:
Outi Tähtinen, osakas, asianajaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman
Sari Wulff, ylitarkastaja, Verohallinto
Kirsi Parnila, lakimies Helsingin seudun kauppakamari

Osta streami tästä >>

Ajankohtaista tulorekisteristä

• erityiskysymyksiä ilmoittamisesta
  • käytännön kokemuksia ja usein kysyttäjä kysymyksiä
  • vuoden 2020 alusta voimaan tulevat muutokset

Verohallinnon uudet ohjeet ja menettelyt
Asumisperusteisen sosiaaliturvan uudistaminen
Ylitarkastaja Sari Wulff, Verohallinto

Vuosiloman ansainta työkyvyttömyyden ja kuntoutuksen ajalta (muutos 1.4.2019)

• vuosilomaa täydentävien lisävapaapäivien kertyminen
  • lisävapaapäiväoikeuden päättyminen
  • työsuhteen päättymisen vaikutus lisävapaapäiviin
  • korvaus lisävapaapäiviltä
    Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Työaikalain kokonaisuudistus

• täsmennykset työaikalain soveltamisalaan
  • enimmäistyöaikaa ja vähimmäislepoaikoja koskevat säännökset
  • joustotyöaika – ajasta ja paikasta riippumaton työ
  • työaikapankin käyttöönotto kaikilla työpaikolla

Lähitulevaisuuden työlainsäädännön muutokset
Osakas, asianajaja Outi Tähtinen, Asianajotoimisto Castrén & Snellman

Ohje live stream -osallistumiseen:

Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

Tallenne on katsottavissa viikon ajan koulutustapahtumasta.

Jäsenhinta 490€ +alv 24%
Ei-jäsenhinta 690€ +alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali

Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse (09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

9.00-11.30 Koulutus alkaa
10.30-10.50 Tauko
11.30-12.30 Lounastauko (lähetyksessä tauko)
12.30-13.30 Ohjelma jatkuu
13.30-13.50 Tauko
13.50-15.30 Ohjelma jatkuu
15.30 Tilaisuus päättyy

Kouluttajat

Sari Wulff

Sari Wulffilla on noin kahdenkymmenen vuoden kokemus verotuksesta, mukaan lukien verolakien säätäminen Valtiovarainministeriössä. Hänellä on myös vuosien kokemusta tuomioistuintyöskentelystä. Sari Wulff on mukana erilaisissa Verohallinnon hankkeissa, esim. rakentamisilmoitukset ja Tulorekisteri.

Sari Wulff on erittäin pidetty kouluttaja. Tästä kertoo parhaiten se, että hän on valittu kahden eri koulutusyhteisön puolesta Vuoden kouluttajaksi. (Kauppakamarit ja Kiinko)

Outi Tähtinen

Outi Tähtinen on erikoistunut työoikeudellisiin kysymyksiin ja niihin liittyviin riitatilanteisiin. Outi on kokenut ja käytännönläheinen juristi, joka on työskennellyt työoikeuden parissa myös neuvontalakimiehenä ja lainsäädännön valmistelussa. Outi on pidetty luennoitsija, ja hän kouluttaa säännöllisesti yrityksiä, järjestöjä ja opiskelijoita työoikeuteen liittyvissä asioissa.

Kirsi Parnila

Kirsi Parnila toimii Helsingin seudun kauppakamarin työoikeudellisesta neuvonnasta vastaavana lakimiehenä, ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus työsuhdeasioiden hoitamisesta.

Kauppakamareiden valtakunnallinen koulutuspooli valitsi yksimielisesti Kirsin vuoden 2013 kouluttajaksi. Hänen asiantuntemuksensa työlainsäädännön kysymyksissä on kiistatonta. Kirsin energinen esiintyminen ja kyky kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saavat osallistujilta loistavat arvosanat koulutuksesta toiseen. Myös kirjallista tuotantoa on kertynyt runsaasti.

Lisäksi Parnila toimii Palkanlaskenta- ja Työsuhde-tietopalvelujen päätoimittajana.