Jari Parantainen: Sissimarkkinointi – markkinoi ilman ensimmäistäkään mainosta LIVESTRIIMI

Aika: 2.12.2019 klo 12:00 - 16:00
Paikka: oma työpiste
Ilmoittaudu viimeistään 28.11.2019
Kouluttaja: Jari Parantainen
Kenelle Sissimarkkinointi-koulutus sopii köyhälle yrittäjälle, joka haluaa enemmän

Sissimarkkinoija tarvitsee rahan sijaan vain älyä, ketteryyttä ja aikaa. Silti hän voittaa suurten kilpailijoiden massiiviset mainoskampanjat.

Teoreettista höpinää ei ole luvassa. Kuulet vain tukuttain maalaisjärkeen ja kokemukseen perustuvia käytännön neuvoja, jotka sopivat – toivottomia nössöjä lukuunottamatta – jokaiselle suomalaiselle pk-yrittäjälle myös käytännössä

Kuulostavatko oireet tutuilta?

• Nykyinen markkinointisi tuntuu tehottomalta tussauttelulta.
  • Aikasi ei riitä mutkikkaiden kampanjoiden masinointiin.
  • Et löydä kirjoista pienyrittäjälle sopivia neuvoja.
  • Mainostoimistot ovat aivan liian kalliita ja taiteellisia.
  • Et ymmärrä brändihorinoista tuon taivaallista.
  • Palkkasi ja/tai osinkosi jää aivan liian pieneksi.

Tilaisuuden kouluttajana toimii kokenut sissimarkkinoija ja tuotteistaja Jari Parantainen Noste Oy. Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektista ja hänellä on takana tuhat vedettyä koulutusta. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Ilmoittaudu»

Sissimarkkinointi sopii köyhälle yrittäjälle

• Mitä sissimarkkinointi tarkoittaa käytännössä?
  • Miten sissi erottuu perinteisistä markkinoijista?
  • Mitä edes sissin ei kannata tehdä?
  • Käytännön esimerkkejä hyvistä ja huonoista sissikampanjoista
  • Kuinka sissi käyttää keittiöpsykologiaa härskisti hyväkseen?
  • Millaisia keinoja copywritereiden salainen veljeskunta ei koskaan paljasta?

Ohje live stream -osallistumiseen:

Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

Jäsenhinta 415€+alv 24%
Ei-jäsenille 515€ +alv 24%

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali

12.00 Seminaarin avaus, asiantuntija Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus
12.05 Koulutus alkaa
13.30-13.45 tauko
14.50-15.00 tauko
16.00 Koulutus loppuu

tuotteistaja Jari Parantainen, Noste Oy

Yrittäjä ja tuotteistaja Jari Parantainen perusti ensimmäisen yrityksensä vuonna 1983. Sen jälkeen hän on muun muassa vetänyt tuotekehitysryhmiä, myynyt ja markkinoinut tietotekniikkaa, johtanut teknistä tukipalvelua ja mainostoimistoa sekä osallistunut noin kahteensataan asiantuntijapalvelujen tuotteistusprojektiin.

Jari on suosittu ja suorasanainen puhuja, joka vetää vuosittain sata eri koulutusta tai työpajaa eri puolilla Suomea. Hänellä on kiertänyt puhekeikoilla yli 15 vuoden ajan. Parantainen on myös tuottelias kirjoittaja, hän on kirjoittanut puoli tusinaa bisneskirjaa, aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja myynnin psykologia. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.