LIVE STREAM: Jari Parantainen: Sissimarkkinointi – markkinoi ilman ensimmäistäkään mainosta

Aika: 2.12.2019 klo 12:00 - 16:00
Paikka: oma työpiste
Kenelle Sissimarkkinointi-koulutus sopii köyhälle yrittäjälle, joka haluaa enemmän.

Sissimarkkinoija tarvitsee rahan sijaan vain älyä, ketteryyttä ja aikaa. Silti hän voittaa suurten kilpailijoiden massiiviset mainoskampanjat.

Teoreettista höpinää ei ole luvassa. Kuulet vain tukuttain maalaisjärkeen ja kokemukseen perustuvia käytännön neuvoja, jotka sopivat – toivottomia nössöjä lukuunottamatta – jokaiselle suomalaiselle pk-yrittäjälle myös käytännössä

Osallistumislinkki >> tästä

Kuulostavatko oireet tutuilta?

• Nykyinen markkinointisi tuntuu tehottomalta tussauttelulta.
  • Aikasi ei riitä mutkikkaiden kampanjoiden masinointiin.
  • Et löydä kirjoista pienyrittäjälle sopivia neuvoja.
  • Mainostoimistot ovat aivan liian kalliita ja taiteellisia.
  • Et ymmärrä brändihorinoista tuon taivaallista.
  • Palkkasi ja/tai osinkosi jää aivan liian pieneksi.

Tilaisuuden kouluttajana toimii kokenut sissimarkkinoija ja tuotteistaja Jari Parantainen Noste Oy:stä. Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektista ja hänellä on takana tuhat vedettyä koulutusta. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Ohje live stream -osallistumiseen:

Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

Osallistumislinkki >> tästä

Jäsenhinta 415€+alv 24%
Ei-jäsenille 515€ +alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali

12.00 Seminaarin avaus
asiantuntija Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus

12.05  Sissimarkkinointi sopii köyhälle yrittäjälle

• Mitä sissimarkkinointi tarkoittaa käytännössä?
  • Miten sissi erottuu perinteisistä markkinoijista?

13.30-13.45 tauko

• Mitä edes sissin ei kannata tehdä?
  • Käytännön esimerkkejä hyvistä ja huonoista sissikampanjoista

14.50-15.00 tauko

• Kuinka sissi käyttää keittiöpsykologiaa härskisti hyväkseen?
  • Millaisia keinoja copywritereiden salainen veljeskunta ei koskaan paljasta?

16.00 Koulutus loppuu

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Jari Parantainen

Yrittäjä ja tuotteistaja Jari Parantainen perusti ensimmäisen yrityksensä vuonna 1983. Sen jälkeen
hän on muun muassa vetänyt tuotekehitysryhmiä, myynyt ja markkinoinut tietotekniikkaa,
johtanut teknistä tukipalvelua ja mainostoimistoa sekä osallistunut noin kahteensataan
asiantuntijapalvelujen tuotteistusprojektiin.

Jari on suosittu ja suorasanainen puhuja, joka vetää vuosittain sata eri koulutusta tai työpajaa eri
puolilla Suomea. Hänellä on kiertänyt puhekeikoilla yli 15 vuoden ajan.

Parantainen on myös tuottelias kirjoittaja, hän on kirjoittanut puoli tusinaa bisneskirjaa, aiheina tuotteistaminen, hinnoittelu ja myynnin psykologia. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen