LIVE STREAM: Elina Koivumäki: Henkilötietojen käsittely markkinoinnissa ja digitaalisessa liiketoiminnassa

Aika: 7.10.2019 klo 12:00 - 15:45
Paikka: oma työpiste
Kenelle Koulutus soveltuu kaikille markkinoinnin ja myynnin parissa työskenteleville, jotka käsittelevät henkilötietoja tai johtavat niihin liittyviä toimintoja.

Mihinkä EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) velvoittaa? Lisäksi kuulet Euroopan unionissa on valmisteilla olevasta sähköisestä viestinnän tietosuoja-asetussta (ePrivacy Regulation).

EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkoi toukokuussa 2018 ja uusi tietosuojalaki astui voimaan vuoden 2019 alusta. Lisäksi Euroopan unionissa on valmisteilla sähköisen viestinnän tietosuoja-asetus (ePrivacy Regulation). Kaikilla näillä on merkittäviä vaikutuksia siihen, miten henkilötietoja saa käsitellä markkinoinnissa ja digitaalisessa liiketoiminnassa. Tilaisuudessa kuulet esimerkiksi, mitä tietoja saa nykyään kerätä yritysten ylläpitämiin asiakas- ja suoramarkkinointirekistereihin, miten henkilötietojen käsittelystä kaupallisiin tarkoituksiin tulee informoida ja miten henkilötietoja voi luovuttaa yhteistyökumppaneille niiden kaupalliseen käyttöön. Lisäksi pureudutaan evästeiden käyttöön sekä suostumuskonsepteihin.

Koulutus soveltuu kaikille markkinoinnin ja myynnin parissa työskenteleville, jotka käsittelevät henkilötietoja tai johtavat niihin liittyviä toimintoja. Seminaarissa käsitellään sekä kuluttajille suunnattua markkinointia ja viestintää (B-to-C), että yritysten yhteyshenkilöille suunnattua toimintaa (B-to-B).

Tilaisuuden kouluttajana toimii toimitusjohtaja, juristi, tietokirjailija & bloggaaja Elina Koivumäki, Lexperience Oy:stä. Kurkkaa Elinan YouTube-kanava täältä!

Osallistumislinkki >> tästä

Ohje live stream -osallistumiseen:

Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

Osallistumislinkki >> tästä

Jäsenhinta 410€ +alv 24%
Ei-jäsenhinta 520,00 +alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse (09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

12.00  Yhteyden avaus

12.15  Markkinointi ja digitaalinen liiketoiminta uudistuneiden                     tietosuojavaatimusten jälkeen

• mitä tietoja saa kerätä yritysten ylläpitämiin asiakas- ja suoramarkkinointirekistereihin?
  • miten henkilötietojen käsittelystä kaupallisiin tarkoituksiin tulee informoida?
  • miten henkilötietoja voi luovuttaa yhteistyökumppaneille niiden kaupalliseen käyttöön?
  • miten internetin ja sovellusten käytöstä kertyviä tietoja voi hyödyntää markkinoinnissa?
  • miten rekisteröityjen oikeudet muuttuivat GDPR:n myötä?
  • millaisia sanktioita tietosuojavaatimusten noudattamatta jättämisestä voi seurata ja miten Suomen kansallinen tietosuojalaki täsmensi GDPR-sääntelyä?
  • millaisia vaatimuksia valmisteilla oleva sähköisen viestinnän tietosuoja-asetus (ePrivacy Regulation) voi tuoda mukanaan?

Toimitusjohtaja, juristi Elina Koivumäki, Lexperience Oy

15.45 Tilaisuus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

Elina Koivumäki

OTK Elina Koivumäki päivittää KauppakamariTiedon sähköistä palvelua Markkinointijuridiikka. Hän on teoksen pääkirjoittaja.

Koivumäki on lakimies, tietokirjailija, bloggaaja ja ammattipuhuja, joka työskentelee nykyään omassa Lexperience-yrityksessään. Hän toimi lähes 20 vuotta Eversheds-asianajokonsernissa asianajajana ja osakkaana. Hänen erikoistumisalueisiinsa kuuluvat markkinointi- ja henkilötietojuridiikka sekä Internetiin ja aineettomaan pääomaan liittyvät kysymykset. Koivumäellä on yli 15 vuoden kokemus markkinointilainsäädännön käytännön soveltamisesta koti- ja ulkomaisten markkinoijien kanssa.

Koivumäki on toiminut muun muassa MARK Suomen Markkinointiliiton hallituksen varapuheenjohtajana 2006–2008, ja hän toimii edelleen ASML Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton Reilun Pelin ryhmän jäsenenä sekä EU domain -nimiä koskevia riitoja ratkaisevana välimiehenä. Koivumäki on myös suosittu ja kokenut kouluttaja.

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen ilmoittautumisajan  päättymistä. Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kolmea päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla toinen. Lisätietoa ilmoittautumiseen